Σοκάρει η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ: «Υπήρχε μία λίμνη αίματος που έτρεχε προς το σπίτι μας»

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα παραχώρησε συνέντευξη η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ και μοιράστηκε όλες τις δραματικές στιγμές της δολοφονίας του συζύγου της, Γιώργου. Η χήρα του αείμνηστου δημοσιογράφου, που έπεσε νεκρός από ενέδρα έξω απ’ το σπίτι του στον Άλιμο πριν από 2 χρόνια, περιγράφει συγκινημένη στη Μαρία Βλάχου όσα βίωσε.

Advertisement

«Εγώ δεν άκουσα τίποτα εκείνη την ημέρα. Ήμασταν εδώ μαζί με τον γιο μου και περιμέναμε τον Γιώργο, είχε ξεκινήσει από το κανάλι. Χτύπησε το κινητό μου και ήταν η ένοικος του δεύτερου. Μου λέει: είδες τι γίνεται στη γειτονιά; Της λέω όχι. Μου λέει σειρήνες, περιπολικά, ασθενοφόρα, μιλάνε για συμπλοκή ακόμα και για νεκρούς. Εγώ βγάζω φωτογραφίες, δουλεύω για τον άντρα σου», αφηγείται η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ.

«Εκείνη την ώρα χτυπάει δεύτερη γραμμή, ήταν ο Γιώργος Καλλιακμάνης. Μου λέει: Στάθα, είστε καλά; Ο Γιώργος είναι καλά; Τρέχω, τον βλέπω κάτω αιμόφυρτο. Για κάποια δευτερόλεπτα αναρωτιόμουν: γιατί δεν τον παίρνει το ασθενοφόρο; Μετά συνειδητοποίησα ότι δεν τον έπαιρνε, γιατί δεν ήταν πια στη ζωή.

Advertisement

Υπήρχε μία λίμνη αίματος που έτρεχε προς το σπίτι μας, γιατί είναι κατηφοριά. Γυρνώντας το κεφάλι είδα και τον γιο μας. Μου λέει: πες μου ότι δεν είναι ο μπαμπάς. Του λέω: δυστυχώς, Δημήτρη, τον σκότωσαν, μείναμε οι δυο μας», περιγράφει.

«Δεν ξεπερνιέται. Είναι πάρα πολύ δύσκολο και για τον γιο μας και για μένα. Δεν φανταζόμουν τη ζωή μου χωρίς τον Γιώργο. Όπως κι αυτός πολλές φορές έλεγε: δεν διανοούμαι να ξυπνήσω ένα πρωί και να μην είσαι δίπλα μου. Δεν φοβόταν τον θάνατο. Μάλιστα έλεγε ότι δεν ήθελε να γεράσει πολύ», εξομολογείται η Στάθα Αλεξανδροπούλου Καραϊβάζ.

Advertisement

Δείτε το βίντεο

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement