Σοκάρει ο Γιώργος Χρυσοστόμου – «Τρεις φορές πήγα να πεθάνω στον ύπνο μου»

Στην εκπομπή «Οδηγός καλής ζωής» θα εμφανιστεί την ερχόμενη Κυριακή ο Γιώργος Χρυσοστόμου. Ο πρωταγωνιστής της σειράς «Αγγελική» εξομολογείται, μεταξύ άλλων, πως τρεις φορές πήγε να πεθάνει στον ύπνο του.

Advertisement

Όλα όσα είπε:

«Μέχρι τα 18 μου είχα μια πάρα πολύ ισορροπημένη διατροφή. Ζούσα σε μια οικογένεια πολύ χριστιανική και τρεις φορές το χρόνο γινόταν η νηστεία, αυτό αμέσως έκανε αποτοξίνωση. Από τα 18 και μετά που μπήκα στη σχολή, στη Θεσσαλονίκη, και λόγω οικονομικών δυσχερειών, πήγα στο τυλιχτό για τρία χρόνια. Στο στρατό πήρα πάρα πολλά κιλά και από τα 21 και μετά που ήρθα στην Αθήνα το junk food ήταν καθημερινότητα», λέει ο Γιώργος Χρυσοστόμου.

Advertisement

Ο Γιώργος Χρυσοστόμου πρόσθεσε επίσης: «Πριν δύο χρόνια έβγαλα το αλκοόλ από τη ζωή μου. Μια μέρα είπα ότι δεν θέλω να ξαναπιώ και δεν ήπια ξανά. Αυτό άρχισε αυτόματα να μου αλλάζει το βιολογικό ρολόι, να μην χρειάζεται να τρώω μετά από κάποιο ξενύχτι. Ή θα άλλαζα ζωή ή θα το έκανε ο γιατρός. Πήγα να φύγω από τη ζωή τρεις φορές στον ύπνο μου από παλινδρόμηση μετά από υπερβολική κατανάλωση φαγητού. Θα ήταν… αστείο να γράφουν ότι “έφυγα” από μια μακαρονάδα».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement