Σπύρος Μπιμπίλας: Τι έγινε και έφυγε αγανακτισμένος από την εκπομπή της Αννίτας Πάνια χωρίς να εμφανιστεί;

Ο Σπύρος Μπιμπίλας ένας από τους πιο ήπιους και ψύχραιμους ανθρώπους, έφτασε σε σημείο να χάσει την υπομονή του και μάλιστα να καταγγείλει στο facebook τους ανθρώπους που τον έκαναν έξαλλο.

Advertisement

Ο ηθοποιός και πρόεδρος του ΣΕΗ ήταν καλεσμένος στην εκπομπή της Αννίτας Πάνια. Αλλά αφού πήγε στο κανάλι για να βγει, αρκετή ώρα μετά έφυγε εκνευρισμένος χωρίς να πραγματοποιήσει την εμφάνισή του.

Στον λογαριασμό του στο Facebook εξηγεί τι ακριβώς συνέβη, πώς δεν σεβάστηκαν τον χρόνο του και κατέληξε να φύγει αγανακτισμένος και να αναρωτιέται: «Κώδικα δεοντολογίας δεν έχουν?»

Advertisement

Τι ακριβώς συνέβη; Διαβάστε παρακάτω όλη την «περιπέτειά» του:

«Φαίνεται ότι οι υπεύθυνοι καλεσμένων των εκπομπών δεν θεωρούν ότι είμαστε υπεύθυνα άτομα και δεν σέβονται τον χρόνο μας. Πολλές φορές περιμένουμε υπομονετικά σε skype και μπορεί στο τέλος να μην μας βγάλουν καθόλου…

Advertisement

Σήμερα όμως ξεπεράστηκε κάθε όριο. Ένα ταξί με πήρε νωρίτερα μισή ώρα από την προκαθορισμένη από το σπίτι μου για να με πάει πρώτα για τεστ κορωναιού και να με πάει στο Στούντιο ΆΛΦΑ για να βγω ζωντανά σε εκπομπή… Σημειωτέον έφυγα με την ψυχή στο στόμα από την διαδήλωση για να είμαι εντάξει και στην εκπομπή. Είχα εξηγήσει ότι 4.15 το πολύ έπρεπε να έχω φύγει από το στούντιο γιατί είχα άλλη δουλειά στις 6. Δυστυχώς 4.30 με ειδοποίησαν ότι με κρατούν για το φιλέτο της εκπομπής μετά τις 5 κι αυτό προς μεγάλη μου έκπληξη αφού είχα ενημερώσει ότι αυτήν την ώρα θα έπρεπε να επέστρεφα προς το σπίτι μου , να πάρω το αμάξι μου κ να προλάβω να πάω Χαϊδάρι που είχα άλλη δουλειά κ να προλάβω να γυρίσω λόγω των περιοριστικών μέτρων. Αυτά είναι ψιλά γράμματα για κάποιους των εκπομπών. Έφυγα αγανακτισμένος κ περίμενα άλλο ένα τέταρτο ταξί να με επιστρέψει σπίτι μου.. Είμαι από τους ευγενέστερους ανθρώπους απέναντι σε όλους των εκπομπών αλλά αν δεν διορθωθούν θα πάψω να είμαι. Κώδικα δεοντολογίας δεν έχουν?

Όλα αυτά συνέβησαν στο ΑΝΝΙΤΑ ΚΟΙΤΑ.. δεν έχω τίποτα με την Αννίτα η οποία είναι φίλη από πολύ παλιά αλλά επειδή ξέρω τι αντράκι είναι να τους βάλει πόστα.. Δεν συνηθίζω να φεύγω από εκπομπές αλλά δεν αμειβόμαστε για να γεμίζουμε χρόνους. Μήπως ήρθε η ώρα να το ζητήσουμε?»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement