Style Me Up: Η εντυπωσιακή μεταμόρφωση της Χριστίνας και το γαμήλιο δώρο που της έκανε η Υβόννη!

Η Χριστίνα είναι μητέρα της Αλεξάνδρας Κυριακίδη, που είχε έρθει στο «Style Μe Up» την προηγούμενη εβδομάδα. Ενθουσιασμένη από την αλλαγή της κόρης της ήρθε αποφασισμένη να διαλέξει την Υβόννη για να την ετοιμάσει για το  γάμο της!

Advertisement

Η petite Σκλεναρίκοβα όπως την φωνάζουν οι φίλοι της ενθουσιάζεται στο Mall με τις επιλογές που της δίνει η Υβόννη, η οποία της επιφυλάσσει και μία έκπληξη. Ενθουσιασμένη πάει στον Τρύφωνα για τον οποίο έχει γράψει κι ένα τραγούδι. Ο Τρύφωνας, -ντυμένος παγώνι-, είναι αποφασισμένος να την πείσει πως δεν πρέπει να παντρευτεί, την πειράζει συνεχώς και προσπαθεί να  την μεταπείσει. Η Χριστίνα όμως έχει πάρει τις αποφάσεις της και είναι ανένδοτη.

Στη πασαρέλα δεν μπορεί να κρύψει την έντονη συγκίνησή της αφού φαντάζεται τον εαυτό της νυφούλα δίπλα στον αγαπημένο της. Η Υβόννη της κάνει το πιο απρόσμενο γαμήλιο δώρο και της χαρίζει ένα υπέροχο λευκό φόρεμα από τη συλλογή της, για να το βάλει στο γάμο της!

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Η Υβόννη Μπόσνιακ έκανε στην Χριστίνα το πιο απρόσμενο γαμήλιο δώρο, χαρίζοντάς της με μεγάλη χαρά το υπέροχο λευκό φόρεμα που επέλεξε τελικά για εκείνη από τη συλλογή της.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement