Style Me Up: Η Μαρία απέκτησε το στιλ της Βικτόρια Μπέκαμ με τη βοήθεια του Γιάννη Λάσκου και εντυπωσίασε!

Οι πιο εντυπωσιακές «μεταμορφώσεις» είναι στο «Style Me Up» με τη Μαρία Μπακοδήμου, καθημερινά στις 14:00 στο Open!

Advertisement

Σήμερα, η Μαρία, μία όμορφη και κομψή κοπέλα από την Ουκρανία ανέβηκε στο μαγικό διάδρομο και ζήτησε να κάνει μια μεγάλη αλλαγή: να αποκτήσει το στιλ της Βικτόρια Μπέκαμ.

Φυσικά αυτό ήταν μια πρόκληση και για τους τρεις style coaches. Η Μαρία διάλεξε τον Γιάννη Λάσκο, που ενθουσιασμένος πήγε μαζί της στο Mall και την βοήθησε να ανανεώσει το στυλ της.

Advertisement

Στο κομμωτήριο ο Τρύφωνας Σαμαράς φάνηκε αρκετά μπερδεμένος με τη Μαρία, που έχει ένα κλασικό στιλ, θέλει το στιλ της Μπέκαμ, αλλά παράλληλα του ζήτησε μπλε τρέσες και extreme αλλαγές. Και στο μακιγιάζ, όμως, ο Γιάννης τα βρήκε σκούρα γιατί η Μαρία έχει κάνει τατουάζ σε όλο της το πρόσωπο: φρύδια, χείλη και eyeliner.

Τη στιγμή της αποκάλυψης η Μαρία έδειξε εντυπωσιασμένη από τη νέα εικόνα της και δεν σταμάτησε να κοιτάζει τον καινούριο εαυτό της στον καθρέφτη. Με ενθουσιασμό δήλωσε πώς το αποτέλεσμα ήταν άψογο και ξεπέρασε κάθε προσδοκία της.

Advertisement

Το «Style me up» έρχεται καθημερινά μέσα από τη συχνότητα του OPEN για να ανανεώσει στιλιστικά τους συμμετέχοντες και να τους ανεβάσει την ψυχολογία. Στο αυριανό επεισόδιο θα δούμε την Χριστίνα, μια παίκτρια που πρόκειται να παντρευτεί. Μια πολύ ευχάριστη έκπληξη περιμένει την Χριστίνα στο «Style me up», αφού η Υβόννη της χαρίζει ένα λευκό φόρεμα από την προσωπική της συλλογή.

«Style me up» καθημερινά Δευτέρα- Παρασκευή στις 14:00 στο OPEN!

Δες το βίντεο της μεταμόρφωσης:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement