Style Me Up: Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου μεταμόρφωσε την 49χρονη Φωτεινή σε μία σέξι και στιλάτη γυναίκα!

Το «Style Me Up» με τη Μαρία Μπακοδήμου υποδέχεται καθημερινά στις 14:00 γυναίκες και άνδρες που θέλουν να αλλάξουν την εμφάνισή τους και να δουν τον εαυτό τους στην καλύτερη εκδοχή του.

Advertisement

Οι fashion experts Υβόννη Μπόσνιακ, Δημήτρης Αλεξάνδρου και Γιάννης Λάσκος εντοπίζουν τους παίκτες που ονειρεύονται μια ριζική ανανέωση και τους βοηθούν να πετύχουν μια εντυπωσιακή αλλαγή που θα τους ανανεώσει εμφανισιακά και ψυχολογικά, πάντα με την βοήθεια του beauty expert Τρύφωνα Σαμαρά.

Σήμερα, τη βοήθεια των ειδικών ζήτησε η 49χρονη Φωτεινή, που εκτός από μητέρα μιας 25χρονης κοπέλας είναι και γιαγιά! Οι μακριές κοτσίδες της, που παρέπεμπαν στην Πίπη τη Φακιδομύτη, δεν προσέδιδαν όμως κανένα στιλ στην εμφάνισή της ενώ δεν ήταν ούτε καν νεανικές.

Advertisement

Η εικόνα που είχε η Φωτεινή στο μυαλό της για το νεανικό στιλ ήταν εφαρμοστά, μίνι φορέματα, μακριά μαλλιά και έντονα χρώματα. Στο Mall, όμως, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου της έδωσε κάποιες συμβουλές για το πώς μια γυναίκα μπορεί να είναι σέξι συμβαδίζοντας με την ηλικία της. Στο beauty ο Τρύφωνας Σαμαράς την υποδέχτηκε ως «ινδιάνος» και δημιούργησε για εκείνη ένα κούρεμα που ανέδειξε ακόμα περισσότερο τα υπέροχα γαλάζια μάτια της.

Το αποτέλεσμα τους άφησε όλους στο πλατό με το στόμα ανοιχτό, ενώ η ίδια έδειξε άκρως εντυπωσιασμένη με τη νέα εικόνα της τη στιγμή που έγιναν τα… αποκαλυπτήρια. Η «μεταμόρφωση» πέτυχε απόλυτα και η Φωτεινή έφυγε από το «Style Me Up» με ανεβασμένη διάθεση!

Advertisement

Δες το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement