Super Mammy: Τι θα δούμε στο 3ο επεισόδιο την Κυριακή 17 Απριλίου

Ο Μάρκος Σεφερλής, στη «Super Mammy», τη νέα κωμική σειρά του ΑΝΤ1, που προβάλλεται κάθε Κυριακή στις 22:00, μεταμορφώνεται στη Χαρίκλεια, στο απόλυτο mama-symbol, για να μιλήσει την αξεπέραστη γλώσσα της κλασικής μάνας σε μια κλασική οικογένεια!

Advertisement

Αθάνατη Ελληνίδα μάνα: υπερπροστατευτική, πανταχού παρούσα και τα πάντα πληρούσα και ανέκαθεν στα… κάγκελα!

ΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΟ 3ο ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ, ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 17 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Advertisement

«Δείξε μου τον φίλο σου…»

Ο Σωφρόνης, ο σύζυγος της Μίνας, μεταφέρεται εσπευσμένα στο νοσοκομείο με σοβαρό πρόβλημα καρδιάς και πρέπει να κάνει bypass. Η Μίνα, όμως, δεν έχει τα χρήματα που απαιτούνται για να γίνει άμεσα η επέμβαση. H Χαρίκλεια παραλαμβάνει τα προϊόντα που παρήγγειλε από το TELEPACKETING. Ο Θάνος θέλει ο καλύτερος φίλος του, Τζίμης Αγγέλου, να είναι ο κουμπάρος στον γάμο του. Ο Τζίμης εμπλέκει τον Θάνο σε μια απάτη λαχειοφόρου αγοράς. Με αφορμή μία συζήτηση που κάνουν οι γυναίκες στην pub για τη σημασία της φιλίας, η Χαρίκλεια ανακοινώνει στη Μαρία ότι ο Θάνος έχει επιλέξει τον Τζίμη για κουμπάρο στον γάμο τους, όμως η Μαρία διαφωνεί με αυτή την απόφαση. Η Χαρίκλεια γνωρίζει για πρώτη φορά τον Πωλ, με τον οποίο βγαίνει ραντεβού τον τελευταίο καιρό η Ζέτα. Στο τέλος, μια πράξη καλοσύνης από την οικογένεια Μπιρμπίλη προς τη Μίνα θα συγκινήσει.

Advertisement

Στον ρόλο του Πωλ, ο Αντώνης Βλάσης.

H «Super Mammy» βασίζεται στην τηλεοπτική κωμική σειρά του BBC «MRS BROWN’S BOYS» και αποτελείται από αυτοτελή επεισόδια.

ΣΕΝΑΡΙΟ/ΔΙΑΣΚΕΥΗ: Μάρκος Σεφερλής – Στέλιος Παπαδόπουλος

ΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Μάρκος Σεφερλής

ΤΗΛΕΣΚΗΝΟΘΕΣΙΑ: Γιώργος Καληώρας

ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ ΧΑΡΙΚΛΕΙΑΣ: Μάρκος Σεφερλής

ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ (με αλφαβητική σειρά): Αρετή Ζαχαριάδου, Γιάννης Καπετάνιος, Χριστιάνα Καρνέζη, Γιώργης Κοντοπόδης, Σταύρος Νικολαΐδης, Νταίζη Σεμπεκοπούλου, Κώστας Σόμμερ, Δημήτρης Σταρόβας, Έλενα Τσαβαλιά, Τάνια Τρύπη.

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ (με αλφαβητική σειρά): Γιάννης Αγριόμαλλος, Περικλής Αλμπάνης, Αντώνης Βλάσσης, Μάριος Γλύκας, Λεωνίδας Ιορδάνου, Φανούρης Κορρές, Ιωάννα Στρίγγα

«Super Mammy». Κυριακή 10 Απριλίου στις 22:00.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement