Survivor 4 – Spoiler: Νέες προσθήκες παικτών στο ριάλιτι επιβίωσης

Το Survivor 4 ξεκίνησε να προβάλλεται για τέταρτη σεζόν μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΙ και τόσο ο σταθμός όσο και η Acun Medya έχουν άσους κρυμμένους.

Advertisement

Χτες είδαμε μεταξύ άλλων την πρώτη οικειοθελή αποχώρηση αφού η Έλενα Λιλιοπούλου αποφάσισε να φύγει, αφήνοντας την ομάδα των Μαχητών. Εκείνη σημείωσε τα εξής: «Είναι ένα παιχνίδι που όλοι γνωρίζουμε ότι έχει πάρα πολλές δυσκολίες και δεν έχει καμία σχέση με αυτό που βλέπει ο τηλεθεατής. Καμία απολύτως σχέση. Δεν έχω πρόβλημα με την επιβίωση, αν θα κοιμηθώ στο σανίδι, αν δεν έχω να φάω, πως ξυπνάω, ότι είμαι μες στη βρώμα, δεν έχω κανένα πρόβλημα με όλα αυτά. Το πρόβλημα μου εμένα είναι ότι δεν μπορώ ψυχολογικά να δεχθώ αυτό τον εγκλεισμό στην παραλία. Ότι δεν μπορείς να φύγεις. Βγαίνεις έξω και βλέπεις απέραντο γαλάζιο. Δεν μπορείς να πας πουθενά. Αυτό δεν μπορώ να το αποδεχθώ».

Παρά τις δυσκολίες πάντως κάποιοι άλλοι ετοιμάζονται να ταξιδέψουν στον Άγιο Δομίνικο. Η Ανθή Σαλαγκούδη, η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έρχονται στο survivor 4 ενώ σύμφωνα με τον Αλέξη Μίχα η παραγωγή έχει ήδη κάνει υπό άκρα μυστικότητα μια λίστα με τρεις ακόμη celebrities. Ένας από αυτούς είναι και ο τραγουδιστής Ιάσονας Μανδηλάς ο οποίος βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις για να μπει άμεσα στο survivor 4.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • ΣΚΑΙ

Διαβάστε επίσης

Advertisement