Survivor: Αλλάζει η ημερομηνία του τελικού

Ο Μεγάλος τελικός του ριάλιτι επιβίωσης «Survivor» παρατείνεται για τις 7 Ιουλίου 2021.

Advertisement

Διαβάστε το ρεπορτάζ στο TV24 που κυκλοφορεί από την Κατερίνα Παπαγιαννοπούλου.

Εκείνοι που είπαν πως στα μέσα Ιουνίου το ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ θα ολοκληρωθεί, βιάστηκαν. Κανάλι και παραγωγή αποφάσισαν να παρατείνουν την προβολή του πρότζεκτ και μαζί το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού.

Advertisement

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται… και για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, από την πρώτη μέρα προβολής του «Survivor» είχε φανεί πως φέτος το ριάλιτι του ΣΚΑΪ θα χαρίσει μεγάλες συγκινήσεις στο τηλεοπτικό κοινό. Ο στίβος μάχης πρόσφερε μοναδικό θέαμα, τα νούμερα ολοένα και αυξάνονταν, η διαφημιστική αγορά υποκλινόταν, ενώ οι παίκτες με τον τρόπο τους κρατούσαν αμείωτο το ενδιαφέρον του κόσμου με τις «κλίκες» που δημιούργησαν, με αποτέλεσμα το κοινό να περιμένει με αγωνία την επόμενη σκηνή, το επόμενο αγώνισμα. Κάπως έτσι, πέρασαν πέντε μήνες και ενώ είχε μαθευτεί από την παραγωγή πως οι «τίτλοι τέλους» θα πέσουν στις αρχές Ιουνίου, η παραγωγή αποφάσισε να παρατείνει την προβολή του πρότζεκτ για έναν ακόμα μήνα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες μας, το όνομα του φετινού νικητή θα ακουστεί από το στόμα του Γιώργου Λιανού το βράδυ της 7ης Ιουλίου. Και αν αναρωτιέστε τους λόγους που οδήγησαν τον Ατζούν Ιλιτζαλί, την παραγωγή και το κανάλι του Φαλήρου σε αυτή την απόφαση, να σας ενημερώσουμε πως αφορούν στις ήδη πληρωμένες διαφημίσεις. Συγκεκριμένα, υπάρχουν διαφημιστικές τοποθετήσεις, όπως αποκαλούνται στη γλώσσα των μίντια, μέχρι εκείνη την περίοδο, άρα ήταν αδύνατο να σταματήσει νωρίτερα το πρότζεκτ.

Αλλαγές… λόγω Covid-19

Advertisement

Μη νομίζετε πάντως πως ο φετινός τελικός θα θυμίζει εκείνους των περασμένων ετών, όπου το κοινό μπορούσε να πάει και να θαυμάσει από κοντά τους αγαπημένους του παίκτες. Φέτος, όπως σε όλες τις εκπομπές, θα τηρηθεί το πρωτόκολλο που ορίζει το υπουργείο Υγείας και συνιστά αποστάσεις και συγκεκριμένο αριθμό ατόμων. Παρόντες, εκτός από την ομάδα παραγωγής και όσους εργάστηκαν για την υλοποίηση του πρότζεκτ, θα είναι αυστηρά και μόνο οι παίκτες που συμμετείχαν και οι οικογένειές τους. Ωστόσο, είχε ακουστεί πριν καιρό πως στον τελικό μπορεί και να βρεθούν παραπάνω από δύο άτομα, για να υπάρξει περισσότερο τηλεοπτικό ενδιαφέρον, όμως η παραγωγή ξεκαθάρισε πρόσφατα πως για μια ακόμη χρονιά δύο θα είναι οι παίκτες που θα διεκδικήσουν το χρηματικό έπαθλο και φυσικά τον τίτλο του μεγάλου νικητή. Ο νικητής θα αναδειχτεί έπειτα από ψηφοφορία του κοινού. Τέλος, όλα τα παραπάνω θα πραγματοποιηθούν στις εγκαταστάσεις των Ολυμπιακών Ακινήτων.

Καταργούνται σύντομα οι ομάδες

Πληροφορίες αναφέρουν πως από τη στιγμή που οι παίκτες θα γίνουν 8, θα καταργηθούν οι ομάδες, δηλαδή ο κάθε παίκτης θα αγωνίζεται σε προσωπικό επίπεδο και όχι ομαδικό. Τα έπαθλα θα είναι ατομικά, οι ασυλίες επίσης και ό,τι γίνεται θα έχει αυστηρά προσωπικό αντίκτυπο. Παρ’ όλα αυτά, οι παίκτες θα συνεχίσουν να μένουν όλοι μαζί και να πορεύονται μέχρι τη μέρα που θα αναδειχτεί ο νικητής.

Περισσότερα στο TV24 που κυκλοφορεί!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement