Survivor – Κωνσταντίνος Βασάλος: «Κι εγώ έτρωγα φαγητό απ’ τα σκουπίδια – πάρα πολλές φορές!»

Η πρώην παίκτρια του Survivor, Αγγελική Λάμπρη, επέστρεψε ήδη στην Αθήνα και χθες ήταν καλεσμένη στην εκπομπή «Love It», του ΣΚΑΪ.

Advertisement

Η ηθοποιός μιλώντας για την μικρή εμπειρία της στο Survivor είπε ότι πεινούσαν απίστευτα, ότι το φαγητό ήταν λίγο και μάλιστα αναγκάστηκε να ψάξει ακόμη και στα σκουπίδια να βρει κάτι να φάει.

Σήμερα στην εκπομπή «Έλα χαμογέλα», ο συμπαρουσιαστής Κωνσταντίνος Βασάλος που έχει λάβει κι αυτός μέρος σε παλαιότερο κύκλο του Survivor, μοιράστηκε παρόμοια εμπειρία του από τον Άγιο Δομίνικο.

Advertisement

Όπως είπε κι αυτός στη διάρκεια της πολύμηνης παραμονής του στο ριάλιτι επιβίωσης, είχε ψάξει στα σκουπίδια κι είχε φάει από αυτά «πάρα πολλές φορές»!

«Δυστυχώς αυτό συμβαίνει. Έχω φάει από σκουπίδια πάρα πολλές φορές. Βασικά δυο τρεις φορές. Έχω φάει κάτι σάπιες μπανάνες, μαύρες. Η πείνα είναι τόση μεγάλη, που εκείνη την στιγμή δεν υπολογίζεις τίποτα. Να σου λέει η Αγγελική Λάμπρη, που είναι γυναίκα ώριμη, έχει κάνει την καριέρα της, ότι έψαχνε σκουπίδια για να φάει, φανταστείτε πόσο μεγάλη είναι η πείνα εκεί. Το μυαλό σου το έχεις στο το τι θα βρεις.», είπε χαρακτηριστικά ο Κωνσταντίνος Βασάλος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement