Survivor: Ο Γιώργος Ασημακόπουλος καρφώνει τον Ηλία Μπόγδανο

Ο Γιώργος Ασημακόπουλος έχει αποχωρήσει από το Survivor λίγο πριν τον μεγάλο τελικό. Είναι ένας από τους παίκτες ο οποίος έχει κάνει μεγάλη εντύπωση σε όλους τους τηλεθεατές.

Advertisement

Ο ίδιος στην πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή Love it μίλησε για την πορεία του στο παιχνίδι επιβίωσης και ότι δεν περίμενε ούτε ο ίδιος να φτάσει τόσο μακριά στο παιχνίδι. Αναφέρθηκε στην σχέση της Μαριαλένας και του Σάκη όπου θεωρεί ότι είναι καθαρά στρατιωτική κίνηση των παικτών για να προσελκύσουν τις κάμερες πάνω τους. Επίσης σχολίασε τον φίλο του Γιώργο Κόρομι που θα ήθελα να είναι και ο φετινός νικητής γιατί τον θεωρεί έναν άνθρωπο που μιλάει χύμα για όσα θέλει να πει.

Από το στόχαστρο του πρώην παίκτη δεν έλειψε ο Ηλίας Μπόγδανος με τον οποίο ενώ κάνανε πολύ παρέα τελευταία έχουν έρθει σε μια απομάκρυνση. Χαρακτήρισε τον Ηλία ως διπρόσωπο και ως ένας άνθρωπος ο οποίος θέλει να τα έχει καλά με όλους τους παίκτες. Από ένας καβγά που είχαν μεταξύ τους μετά άρχισε εκείνος να προσελκύει τον Σάκη προκειμένου να μην μείνει μόνος του.

Advertisement

Τέλος σχολίασε την Μαριαλένα ως ένα άβουλο ον το οποίο ακολουθεί μόνο τον Σάκη όπου και αν πάει. Την Μαριαλένα ο Σάκης την επηρεάζει και στις ψήφους της σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Ασημακόπουλος.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement