Survivor: Οι τελευταίες εξελίξεις με τον Νίκο Μπάρτζη

Οι εξελίξεις στο «Survivor» τρέχουν και αλλάζουν καθημερινά. Σήμερα μέσα από την εκπομπή «Το Πρωινό» η Φαίη Σκορδά αποφάσισε να μοιραστεί μια πληροφορία που έχει τόσο με τους συνεργάτες της όσο και με το τηλεοπτικό κοινό.

Advertisement

«Το επεισόδιο της αποχώρησης του Νίκου Μπάρτζη δεν έχει ακόμα γυριστεί. Ο Νίκος Μπάρτζης βγήκε από το νοσοκομείο, τα πρόβλημα με τα πόδια του παραμένει. Ο Acun Ilicali έφερε τον δικό του γιατρό να τον εξετάσει, έκανε αξονική και το αποτέλεσμα έδειξε ότι υπάρχει πρόβλημα με το γόνατό του», είπε η Φαίη Σκορδά και ανέφερε τα εξής:

«Χθες, ο Νίκος Μπάρτζης βγήκε από το νοσοκομείο και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σε ένα ξενοδοχείο. Απόφαση της παραγωγής είναι να μη βρίσκεται στο ίδιο ξενοδοχείο με τον James Καφετζή. Για πρώτη φορά, σε ένα ξενοδοχείο βρίσκεται ο Νίκος και σε άλλο ο James. Ο λόγος είναι επειδή θέλουν πάρα πολύ να μείνει ο Νίκος στο παιχνίδι και ξέρουν πως αν μιλήσει με τον James, εκείνος θα τον πείσει να φύγει. Ωστόσο, μετά και από τα αποτελέσματα της εξέτασης, η απόφαση του Νίκου είναι οριστική».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement