Survivor – Ψηφοφορία αποχώρησης: Η Ανθή πάλι στο στόχαστρο του Τριαντάφυλλου για τον πατέρα της

Ένα ακόμη επεισοδιακό συμβούλιο είχαμε χθες στο Survivor 4. Οι Κόκκινοι μετά την ήττα τους με 10-5 από τους Μπλε, κλήθηκαν να ψηφίσουν τον πρώτο υποψήφιο προς αποχώρηση αυτής της εβδομάδας.

Advertisement

Η Καρολίνα Καλύβα που κέρδισε για πρώτη φορά την ατομική ασυλία, ήταν η μόνη που δεν κινδύνευε.

Όταν ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας των παικτών, κανείς δεν εξεπλάγη από το αποτέλεσμα αφού όπως είπε ο παρουσιαστής, τις περισσότερες αρνητικές ψήφους των συμπαικτών της συγκέντρωσε και πάλι η Ανθή Σαλαγκούδη.

Advertisement

Ωστόσο η παίκτρια όπως δήλωσε δεν στεναχωρήθηκε για αυτό αφού τα όσα είχε ακούσει τις προηγούμενες μέρες από τον Τριαντάφυλλο για την επιρροή του πατέρα της στο παιχνίδι, ήταν αυτό που την απασχολούσε. Έτσι στη διάρκεια του συμβουλίου το θέμα επανήλθε προς συζήτηση με την Ανθή Σαλαγκούδη να λέει με ήρεμο τρόπο αλλά φανερά απογοητευμένη προς τον Τριαντάφυλλο:

«Δεν έχει να κάνει με έλλειψη αγωνιστικότητας στο Survivor αλλά με προσωπική επίθεση. Ο μπαμπάς μου έχει αποσυρθεί εδώ και πάρα πολλά χρόνια. Και το να με κατηγορεί κάποιος ότι ο μπαμπάς μου με βοηθά στο Survivor το θεωρώ το πιο φτηνό. Έχω ακούσει απίστευτα ψέματα από τον Τριαντάφυλλο».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement