Survivor – Σοφία Μαργαρίτη: Ανατροπή με τις αποκαλύψεις του πρώην συζύγου της «Δεν έχει σχέσεις με τα παιδιά, εξαφανίστηκε»

Στα επεισόδια του Survivor 4 η παίκτρια Σοφία Μαργαρίτη εμφανίζεται αρκετά συχνά να μιλάει με μεγάλη συγκίνηση για τις δύο κόρες της.

Advertisement

Όπως έχει πει μπήκε στο Survivor για χάρη τους και τους στέλνει με κάθε ευκαιρία χαιρετίσματα και μηνύματα να κάνουν υπομονή μέχρι να γυρίσει κοντά τους.

Χθες όμως ο πρώην σύζυγος της Σοφίας έδωσε μία άλλη εκδοχή της σχέσης της παίκτριας με τα ανήλικα παιδιά τους.

Advertisement

Όπως είπε ο κ. Βασίλης Βουτσελάς στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, τα παιδά ζουν μαζί του, αυτός έχει την επιμέλειά τους και η μητέρα τους δεν τους είχε ενημερώσει καν ότι θα μπει στο ριάλιτι.

Είπε συγκεκριμένα:

Advertisement

«Εγώ από τον Αύγουστο έχω την αποκλειστική επιμέλεια των παιδιών. Όταν έφυγε και πήγε στο Survivor δεν ήξερε κανείς τίποτα. Το Σαββατοκύριακο που έφυγε για Άγιο Δομίνικο τα παιδιά περίμεναν να έρθει να τα πάρει. Η Σοφία δεν τα έβλεπε τα παιδιά, εξαφανίστηκε».

Συνέχισε μάλιστα φανερά ενοχλημένος με τα όσα δηλώνει η πρώην σύζυγός του στην κάμερα του Survivor:

«Με ενοχλεί που βλέπουν τα παιδιά την εκπομπή και την ακούνε και γίνεται το θέατρο του παραλόγου. Με ενοχλεί που λέει ότι μεγαλώνει τα παιδιά μας».

Ακόμη ισχυρίστηκε ότι η Σοφία δεν εργάζεται σε συνεργείο αυτοκινήτων ως μηχανικός όπως δηλώνει μέσα στο ριάλιτι και πρόσθεσε:

«Ο λόγος που πήγε η Σοφία στο Survivor ήταν καθαρά για λόγους προβολής και για να ανοίξουν κι άλλες πόρτες».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement