Survivor – Σοφία Μαργαρίτη: Λύγισε μιλώντας για τα 2 κοριτσάκια της «Τις βλέπω στον ουρανό»

Οι δύσκολες συνθήκες επιβίωσης στον Άγιο Δομίνικο και η απόσταση που την χωρίζει από τις κόρες της, έκαναν την Σοφία Μαργαρίτη να λυγίσει ξανά μπροστά στην κάμερα του Survivor 4.

Advertisement

Η 41χρονη παίκτρια των Κόκκινων, δυσκολεύεται που είναι τόσο καιρό μακριά από τα 2 κορίτσια της. Η 7χρονη Ραφαέλα και η 5χρονη Χριστοφορία είναι έντονα στο μυαλό της παίκτριας, σε κάθε της κίνηση.

Μιλώντας χθες στην κάμερα του Survivor δεν μπορούσε να συγκρατήσει τα κλάματά της, και θέλησε να τους στείλει για μία ακόμη φορά μήνυμα πως ό,τι κάνει, το κάνει για αυτές!

Advertisement

«Τα κορίτσια μου η Ραφαέλα μου που είναι 7 κι η Χριστοφορία μου που είναι 5. Η σκέψη μου είναι μαζί τους πάντα μέρα νύχτα. Όπου και να πάω, και στην θάλασσα και στα αγωνίσματα. Στην παραλία έχω μπροστά τα πρόσωπά τους. Πολλές φορές όταν πάμε με το καραβάκι στα αγωνίσματα και κοιτάζω τον ουρανό, βλέπω τα πρόσωπά τους στον ουρανό, όσο χαζό κι αν ακούγεται αυτό».

Και συνέχισε αφού πήρε μια βαθιά ανάσα και σκούπισε τα δάκριά της:

Advertisement

«Ελπίζω να με παρακολουθούν εκεί που είναι, να βλέπουν τη μαμά τους. Να πω στη Ραφεάλα μου και τη Χριστοφορία ότι τις αγαπώ πάρα πολύ. Θα περάσει γρήγορα ο καιρός θα έρθει η μαμά σύντομα. Να θυμούνται αυτό που τους έχω πει, ότι είμαστε μαζί μια γροθιά ενωμένες κι ό,τι κάνω το κάνω μόνο για τα κορίτσια, το ξέρουν», κατέληξε η Σοφία Μαργαρίτη.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement