Συγκλονίζει η Αγγελική Ηλιάδη μιλώντας για τον Μπάμπη Λαζαρίδη: «Είναι κάτι που δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου…»

Συνέντευξη στο Happy Day και στην Όλγα Λαφαζάνη παραχώρησε η Αγγελική Ηλιάδη η οποία μίλησε για όλους και για όλα. Η τραγουδίστρια αναφέρθηκε μετά από πολύ καιρό και στη δολοφονία του Μπάμπη Λαζαρίδη πριν από αρκετά χρόνια αλλά και στην περιπέτεια που πέρασε η ίδια με την υγεία της.

Advertisement

«Είναι κάτι που δεν περιγράφεται με λόγια. Έχω επιλέξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια να το τοποθετήσω σε ένα κουτάκι στο πίσω μέρος του μυαλού μου. Είναι κάτι που έχω ζήσει και δεν θα φύγει ποτέ από το μυαλό μου. Δεν μπορείς να το συνειδητοποιήσεις και να το κατανοήσεις. Ένας σημαντικός λόγος που ήθελα να το αφήσω πίσω μου όλο αυτό, είναι και το παιδί μου, τον Μπάμπη μου. Μεγαλώσαμε μαζί με τον Μπάμπη. Εγώ ήμουν ένα μικρό κοριτσάκι τότε κι εκείνος ήταν 4. Έχουμε φτάσει σε ένα σημείο που είμαστε τα καλύτερα φιλαράκια, βγαίνουμε μαζί κι είναι σχεδόν 18. Έχουμε κάνει πάρα πολύ δρόμο μαζί. Μετά ήρθε κι ο μικρούλης και συμπληρώθηκε η ευτυχία μας… Την ζωή μου την σημάδεψαν δύο πράγματα: θετικά ο ερχομός των παιδιών μου κι αρνητικά οι δύο απώλειες με την πιο πρόσφατη του μπαμπά μου.» είπε αρχικά η Αγγελική Ηλιάδη.

«Την αγαπώ πολύ την Αγγελική. Τώρα πιο πολύ από ποτέ. Παλιότερα την είχα αδικήσει πολλές φορές. Της έχω υποσχεθεί ότι δεν θα το ξανακάνω. Έχω περάσει κρίση πανικού και μου ήταν αδύνατο να πάω στην δουλειά μου. Δεν μπορούσα να τραγουδήσω. Πήγα όχι σε ψυχολόγο, αλλά σε ψυχίατρο. Πήρα χάπια, φαρμακευτική αγωγή για να το αντιμετωπίσω άμεσα αυτό. Με έπιασε κρίση κι η γυναίκα του Αντύπα προσπαθούσε να με συνεφέρει. Ήταν πάρα πολύ δύσκολη περίοδος, αλλά συνήλθα πολύ γρήγορα χωρίς να πάρω τα φάρμακα για έξι μήνες που είπε ο γιατρός. Τα έκοψα σε τρεις μήνες και δόξα τω Θεώ από τότε δεν με έχει πιάσει. Είναι πολύ δύσκολο πραγματικά» πρόσθεσε η Αγγελική Ηλιάδη.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement