Συγκλονίζει η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Δαγκώθηκα όταν είπα «πάρε με όταν φτάσεις» στον γιο μου»

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού παραχώρησε συνέντευξη η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους, το μεσημέρι της Κυριακής. Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην εθνική τραγωδία που σημειώθηκε στα Τέμπη με την απώλεια 57 συνανθρώπων μας.

Advertisement

«Είναι κάτι που μας ξεπερνάει. Εγώ πολλές φορές, όπως νομίζω και όλοι, βάζω τον εαυτό μου στη θέση των άλλων ανθρώπων. Λες, θα μπορούσε να είναι τα παιδιά μου ή κάποιος δικός μου άνθρωπος. Είναι ένα μέσο το οποίο όλοι οι άνθρωποι κάποια στιγμή το έχουμε χρησιμοποιήσει και δεν υπάρχουν λόγια.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Θα το σκεφτόμουν, ναι, τα παιδιά μου να φύγουν στο μέλλον από αυτή την χώρα. Αισθάνομαι ότι αυτή τη στιγμή όλα είναι στην τύχη. Και το τραμ έχει πρόβλημα και ο προαστιακός έχει πρόβλημα, διάβασα κάτι και για την εναέρια κυκλοφορία άρα αισθάνεσαι ότι όλα είναι στην τύχη και ζούμε κατά τύχη μάλλον. Δεν έχει δηλαδή συμβεί κάτι γιατί κάποιοι άλλοι άνθρωποι, προφανώς και οι υπάλληλοι του ΟΣΕ, έκαναν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να μη συμβεί κάτι τέτοιο.

Χθες, κάποια στιγμή, ο μεγάλος μου γιος ήταν κάπου και του λέω την φυσική αυτή φράση «πάρε με όταν φτάσεις». Και την ώρα που το είπα δαγκώθηκα γιατί πραγματικά πόσοι συνάνθρωποι είπαν σε κάποιον άλλον άνθρωπο τη φράση «πάρε με όταν φτάσεις» και ποτέ δεν έλαβαν αυτό το τηλεφώνημα» πρόσθεσε, επίσης, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement