Συγκλονίζει η Σταματίνα Τσιμτσιλή για τα Τέμπη: «Σηκώθηκα με ένα πολύ μεγάλο βάρος στη ψυχή μου»

32 νεκροί και 85 τραυματίες είναι ο μέχρι τώρα τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης των δυο τρένων στα Τέμπη στο ύψος της Λάρισας, σύμφωνα με ενημέρωση από την Πυροσβεστική. Όλα συνέβησαν όταν επιβατική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη συγκρούστηκε μετωπικά με εμπορική αμαξοστοιχία που εκτελούσε το αντίθετο δρομολόγιο. Τα τρία πρώτα βαγόνια της εμπορικής αμαξοστοιχίας μετατράπηκαν σε μία άμορφη μάζα από σίδερα, με δεκάδες νεκρούς και τραυματίες.

Advertisement

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, συγκλονισμένη εμφανίστηκε στο Happy Day και ξέσπασε για το γεγονός ότι δυο τρένα συγκρούστηκαν εν έτη 2023.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

«Όταν ξύπνησα το πρωί και κατάλαβα τι έχει συμβεί, σηκώθηκα με ένα πολύ μεγάλο βάρος στη ψυχή μου. Πέρα από αυτή την τραγωδία, προστίθεται το βάρος και το πένθος που έχουμε ζήσει ως έθνος και στις προηγούμενες τραγωδίες. Οι μάνες των μαθητών που χάσανε τα παιδιά τους στα Τέμπη θρηνούν και σήμερα για τους νεκρούς του δυστυχήματος. Αν εν έτη 2023 κινούνται χειροκίνητα τα τρένα, που υποτίθεται έχουν εκσυγχρονιστεί και έχουν πουληθεί σε ξένη εταιρεία, αυτό πρέπει να μας ανησυχήσει πάρα πολύ» τόνισε η Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement