Συγκλονίζει ο Αλέξανδρος Παρθένης για το σοβαρό θέμα υγείας του: «Έμαθα να ζω το παρόν»

Στην εκπομπή «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Παρθένης. Το μοντέλο και ηθοποιός μίλησε για τα επαγγελματικά του αλλά και τα προσωπικά του. Στη συνέχεια αναφέρθηκε στο θέμα υγείας που αντιμετώπισε και όπως τόνισε ήταν σοβαρό.

Advertisement

Το πρώην μοντέλο και ηθοποιός εργάζεται ως υπεύθυνος γνωστού μαγαζιού στην Αθήνα.

«Επέστρεψα στην εστίαση γιατί έχει καλύτερα χρήματα από το θέατρο. Το θέατρο αυτή τη στιγμή δεν θα σου προσφέρει τα προς το ζην. Το κάνεις γιατί σου αρέσει, γιατί είναι τέχνη, γιατί το αγαπάς. Δεν μου έχει γίνει για να συμμετάσχω σε κάποια εκπομπή και δεν ξέρω κατά πόσο θα άνοιγα ξανά αυτόν τον κύκλο», είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Παρθένης.

Advertisement

Σχετικά με την προσωπική του ζωή, το πρώην μοντέλο απάντησε: «Εκεί υπάρχει σταθερότητα. Αυτός ο κύκλος είναι μεγάλος κύκλος, επομένως δεν κλείνει. Ο γάμος είναι ένα μεγάλο πάρτι. Μια σχέση, στην οποία ζεις μαζί, μεγαλώνεις μαζί τα παιδιά, μοιράζεσια μαζί πράγματα, αγχώνεσαι μαζί για πράγματα, ξεπερνάς μαζί δυσκολίες. Νομίζω ότι ο γάμος είναι απλά ένα πάρτι».

Στο τέλος, ο Αλέξανδρος Παρθένης ανέφερε: «Η μεγαλύτερη δυσκολία για μένα αφορά στο κομμάτι της υγείας. Στο παρελθόν πέρασα ένα πολύ σοβαρό θέμα υγείας, είχα κάνει ένα πολύ σοβαρό χειρουργείο που πραγματικά μπαίνοντας για να το κάνω, δεν ήξερα ποιο θα είναι το μέλλον μου. Όταν έχεις περάσει κάτι στο παρελθόν, είναι η δύναμή σου, το μάθημά σου για να το ζήσεις στο μέλλον. Έμαθα να ζω το παρόν».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement