Συγκλονίζει ο Δημήτρης Κοργιαλάς: «Η κατάθλιψη είναι ένα με εμένα. Πήγα να αυτοκτονήσω»

Στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» και στον Αλέξη Μίχα παραχώρησε μία σπάνια συνέντευξη ο Δημήτρης Κοργιαλάς και μίλησε για όλους και για όλα. Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στη μάχη του με την κατάθλιψη. Ακόμη μίλησε για τις σχέσεις που έχει κρατήσει με πρώην συντρόφους του αλλά και τα ακραία σκηνικά θαυμασμού που έχει βιώσει.

Advertisement

«Ήταν το πιο εύκολο πράγμα για έμενα να αφήσω την Αθήνα και να μετακομίσω στη Ναύπακτο. Ήθελα πάντα να το κάνω και βοήθησε και ο κορονοϊός σε αυτό. Το μεγαλύτερο κέρδος που έχω αποκομίσει είναι που ξυπνάω το πρωί και βλέπω τον Κορινθιακό κόλπο και το κάστρο της Ναυπάκτου και λέω στον εαυτό μου “τι ζω;”. Ο γιος μου με κάνει ό,τι θέλει.

Τον έχω μάθει όμως και αν δει ένα ωραίο παιχνίδι σε κάποιο μαγαζί θα γυρίσει και θα με ρωτήσει εάν έχουμε λεφτά να το αγοράσουμε. Μπορεί να έχω χρήματα, αλλά του λέω ότι θα το αγοράσουμε την άλλη εβδομάδα που θα έχω δουλέψει και εκείνος δεν λέει τίποτα. Την επομένη εβδομάδα όμως πηγαίνω και το αγοράζω χωρίς να μου το ζητήσει ξανά εκείνος».

Advertisement

«Έχω κρατήσει πολύ καλές επαφές με την πρώτη μου σύζυγο, την Δήμητρα. Με την Ευρυδίκη δεν έχω διατηρήσει επαφές. Με την πρώην σύντροφο μου, Φωτεινή, έχουν φτιάξει πολύ οι σχέσεις μας. Με την Ευρυδίκη θα ήθελα να συνυπάρξω ξανά καλλιτεχνικά σε μια συναυλία».

«Συνεργαζόμουν με την Άννα Βίσση και ανέβηκε μία λουλουδού στη σκηνή που ήθελε να μου ρίξει λουλούδια στο κεφάλι και της είπα “φύγε, αργότερα”. Είχα τρεις φανατικές θαυμάστριες. Η μία είχε μαχαιρώσει τα λάστιχα της μηχανής μου, παραλίγο να σκοτωθώ. Αυτό είναι το πιο ελαφρύ, είχα κι άλλα χειρότερα».

Advertisement

Η κατάθλιψη είναι ένα με εμένα, την έχω περάσει, πήγα να αυτοκτονήσω κανονικά. Με είχαν πιάσει κρίσεις πανικού λόγω ενός καρδιακού επεισοδίου που είχε περάσει o πατέρας μου. Κλείδωσε το ηλιακό μου πλέγμα κι έπαθα κατάθλιψη».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement