Συγκλονίζει ο Γιώργος Καραμίχος για τον καρκίνο: «Κατεβάζει ο γιατρός τη μάσκα και μου λέει… δεν θέλω να σας τρομάξω»

Στην περιπέτεια που είχε με την υγεία του αναφέρθηκε ο Γιώργος Καραμίχος μιλώντας σήμερα στο Πρωινό. Ο ηθοποιός επανήλθε στο θέμα λίγες ημέρες μετά τη δημόσια εξομολόγησή για τον καρκίνο. Όπως αποκάλυψε στον Γιώργο Λιάγκα εντόπισε το πρόβλημα και κατάφερε να το ξεπεράσει.

Advertisement

«Η επέμβαση έγινε στις 24 Μαρτίου. Πήγα με την κόρη μου να εξεταστούμε μετά τον Covid, κανένα σύμπτωμα, την επόμενη μέρα πετούσα για Αμερική. Βγήκαν οι πρώτες εξετάσεις και περιμέναμε, μπήκα να ρωτήσω και μου λένε να περιμένω γιατί έρχεται ο διευθυντής. Μου λέει ότι βρήκαμε έναν όζο στον άνω λοβό του αριστερού πνεύμονα και λέει δεν μας αρέσει γιατί δεν υπήρχε εκεί πριν από ενάμιση χρόνο που είχατε κάνει πάλι ακτινογραφία και θέλουμε να κάνετε μια αξονική», εξομολογείται ο Γιώργος Καραμίχος και συνεχίζει:

«Αυτό ήταν στις 13 Μαρτίου και είπε ότι λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων να κλείσουμε ραντεβού για τις 7 Απριλίου. Κατεβάζει ο γιατρός τη μάσκα και μου λέει έχουμε ζητήσει και σας περιμένουν κάτω τώρα, δεν θέλω να σας τρομάξω. Έπρεπε να κάνουμε εισαγωγή την ίδια μέρα. Λέω πρέπει να φύγω και μου λένε δική σας είναι η ζωή αλλά στη θέση σας δεν θα το άφηνα. Θα μπορούσε να εξελιχθεί πολύ γρήγορα.

Advertisement

Μου αφαίρεσαν όλο τον άνω λοβό κι επειδή βρέθηκε στην ταχεία βιοψία κακοήθεια, αφαίρεσαν προληπτικά κατευθείαν και τους λεμφαδένες. Έμεινα δύο μέρες στην Εντατική, ξύπνιος, διάβαζα, έβλεπα όνειρα, έγραφα…».

Στη συνέχεια αποκάλυψε ο Γιώργος Καραμίχος: «Μετά περιμέναμε τη βιοψία για να δείξει αν θα χρειαστεί χημειοθεραπεία. Μετά από τρεις εβδομάδες βγήκε η βιοψία και έδειξε ότι οι λεμφαδένες είναι καθαροί και ο φλοιός του πνεύμονα ήταν καθαρός. Αυτά είναι τα βασικά γιατί από εκεί θα μπορούσε να πάει παντού. Αλλά είναι τρεις εβδομάδες που λες: Έχει πάει κάπου αλλού; Θα ζήσω; Μετά βγήκε ότι ήταν καθαρή, αλλά κάποια λεμφικά έμβολα είχαν φύγει από εκεί, ήταν πολύ κοντά στους λεμφαδένες, το οποίο σημαίνει ότι αν είχα φύγει για Αμερική και ερχόμουν μετά από τρεις εβδομάδες μπορεί να ήταν παντού.

Advertisement

Ευτυχώς όλα τα άλλα ήταν καλά κι έτσι ξεκινάω σήμερα ένα χάπι, το οποίο θα παίρνω κάθε μέρα για ενάμιση χρόνο. Έχει κάποιες παρενέργειες, δεν ξέρω ακόμα τι, θα προσέχω και όλα τα υπόλοιπα, συναισθήματα, δίαιτες…

Οι γιατροί μου είπαν μην ψάχνετε την αιτία, δεν έχει σημασία. Αυτό το συγκεκριμένο μου είπαν ότι δεν έχει σχέση με το κάπνισμα, μου είπαν ότι το εμφανίζουν πολλοί δίχως να έχουν καπνίσει ποτέ. Με βάση τις συμπτώσεις έχει να κάνει με την μόλυνση του περιβάλλοντος, επειδή έζησα 10 χρόνια Λος Άντζελες που ήταν δύσκολο με τη μόλυνση και με τα aircondition κι όλα αυτά που έχει», σημείωσε ο Γιώργος Καραμίχος.

Απαντώντας στην ερώτηση αν φοβήθηκε, ο ηθοποιός απάντησε: «Τη μέρα που έμαθα ότι δεν έχει κάνει μετάσταση και δεν θα χρειαστεί να κάνω χημειοθεραπείες, εκεί ξέσπασα σε κλάματα για πρώτη φορά μετά από τρεις εβδομάδες.

Την έχω δει τη ζωή μου πολύ αλλιώς, από την πρώτη στιγμή που το έμαθα και μπήκα στην εντατική, είναι σαν να πέρασαν από μπροστά μου όλοι οι άνθρωποι της ζωής μου».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement