Τάσος Τεργιάκης: Έξαλλος με τον Ουγγαρέζο – «Ας ρωτήσει στην εκπομπή που εργάζεται τι είμαι και τι έκανα 10 χρόνια»

Τα όσα είπε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος στη ραδιοφωνική του εκπομπή, για τον ίδιο, θέλησε να σχολιάσει ο Τάσος Τεργιάκης μέσα από το Πρωινό.

Advertisement

«Με ενημέρωσαν ότι είχα την τιμητική μου το πρωί, στην εκπομπή του κυρίου Ουγγαρέζου, η κυρία Ιωάννα Λαϊου, που ούτε την ξέρω, ούτε με ξέρει. Έμαθα ότι αγόρευσα χθες κατά του Παράσχου και ο φίλος ο Δημήτρης είπε ότι έχω δυόμιση πάνελ όλα κι όλα στην τηλεόραση. Θα ήθελα να πω ότι χρειάζεται ψυχραιμία. Δεν θα απαντούσα ποτέ, αλλά επειδή είπε ο κύριος Τεργιάκης, χρειάζεται ψυχραιμία.

Δείτε το δάσος παιδιά, δείτε την όλη εικόνα και εννοείται ότι δεν δέχομαι τον όρο πανελίστας. Είμαστε συνεργάτες, δημοσιογράφοι. Πάνελ είναι ένα ξυλουργικό αντικείμενο. Εάν κάποιος δεν θέλει να ακούει αυτά τα λόγια, μπορεί να αλλάξει κανάλι. Το λέω για τον κύριο Ουγγαρέζο, τον οποίο τον ξέρω καλά. Την κυρία Λαϊου ούτε την έχω δει, ούτε με έχει δει κι έχει πολύ συγκεκριμένη άποψη για μένα», είπε ο Τάσος Τεργιάκης.

Advertisement

Ο Τάσος Τεργιάκης είπε επίσης: «Χθες, για τον κύριο Παράσχο, είπα αυτό που είδα και άκουσα. Δεν έκανα κριτική, ήμουν μπροστά. Από πού κι ως πού έχω άποψη εγώ; Ενώ ο κύριος Ουγγαρέζος στην τηλεόραση δεν μπορεί να έχει άποψη, στο ραδιόφωνο μπορεί να καταχεριάζει όποιον θέλει. Λίγο ψυχραιμία, παιδιά. Ας ρωτήσει εκεί που είναι, σε αυτή την εκπομπή, τι είμαι και τι έκανα 10 χρόνια. Και μετά θα του πουν την αλήθεια».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement