Τάσος Ξιαρχό: Συγκλονίζει με τον βιασμό στα 6 του χρόνια – Η απουσία των γονιών από τη ζωή του

Ένας ακόμη νέος άνθρωπος βρήκε τη δύναμη να μιλήσει για την σεξουαλική κακοποίηση που βίωσε. Να ανοίξει την καρδιά του και να εξομολογηθεί δημόσια τη φρίκη που έζησε και τον έχει στιγματίσει.

Advertisement

Ο Τάσος Ξιαρχό καλεσμένος χθες στο The 2Night Show, αποκάλυψε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου το δικό του δράμα, τον βιασμό που υπέστη νέο παιδί και την έλλειψη επικοινωνίας με τους γονείς του που δυσχέρηνε ακόμη περισσότερο το δράμα του.

«Έχω μια ανάμνηση πολλές φορές πάω στην παλιά μου γειτονιά για να πάρω ενέργεια. Περνώντας από ένα χωράφι μου ήρθε μια σφαλιάρα, θυμήθηκα μια σκηνή, που μετά έγιναν τρεις σκηνές με ένα αγόρι κοντά στην ενηλικίωση, με βίασε, ξεκάθαρα. Ήταν της γειτονιάς, παίζαμε, εκεί που έμενα ήταν χωράφια. Πριν λίγες ημέρες που έγιναν όλα αυτά που έγιναν στην τηλεόραση και σκαλίζοντας το παρελθόν, θυμήθηκα κι άλλα πράγματα, όπως το να μου κλείνει το στόμα για να μην ακουστώ… Ήμουν 6-7 χρονών περίπου, δευτέρα δημοτικού».

Advertisement

«Ποτέ δεν βοήθησαν οι γονείς μου ή να με σώσουν από κάτι άλλο. Και ξέρεις γιατί; Γιατί η μητέρα μου είχε πάντα την ανάγκη της επιβίωσης να μην φάει ξύλο κι ο πατέρας μου ήταν όλη μέρα εθισμένος στο ποτό. Κι είναι αυτό το παράξενο που λες, τελικά γεννήθηκα έτσι; Οι γονείς μου ούτε ακόμη και σήμερα δεν με έχουν ρωτήσει να τους πω. Ποτέ δε με ρωτάγαν αν είμαι καλά».

Κι όταν ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον ρώτησε αν έχει ακούσει ποτέ «μπράβο» από τους γονείς του, ο Τάσος Ξιαρχό βούρκωσε και έχασε τη φωνή του. «Έχω σταματήσει να μιλάω» ψέλλισε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement