Τηλεθέαση: Αυτό το κανάλι πήρε την πρωτιά τον Ιούλιο

Το MEGA ήταν ο νικητής στους πίνακες τηλεθέασης τον μήνα Ιούλιο.

Advertisement

Διατηρώντας τη δυναμική του πορεία, με ένα πρόγραμμα που συνδυάζει αξιόπιστη ενημέρωση από το πρωί και αξεπέραστες ελληνικές σειρές καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, το MEGA ήταν η πρώτη επιλογή του τηλεοπτικού κοινού.

Με 12,2% μέσο όρο στο δυναμικό κοινό 18-54, το MEGA ανέβηκε στην κορυφή της τηλεθέασης επιβεβαιώνοντας την ισχύ του προγράμματός του και το καλοκαίρι.

Advertisement

To MEGA κυρίαρχο στην Prime Time

Το κανάλι κατέκτησε και την prime time. Το MEGA κυριάρχησε στη ζώνη υψηλού ανταγωνισμού με ποσοστό 16,1% στο δυναμικό κοινό 18-54, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό με διαφορά 2,4 και πλέον ποσοστιαίων μονάδων (ALPHA 13,7%, STAR 9,7%, ΣΚΑΪ 9,2%, ANT1 8,7%, OPEN 4,7%, ΕΡΤ1 3,1%).

Advertisement

Οι κλασικές και αγαπημένες σειρές του σταθμού συνεχίζουν να κατέχουν διαχρονικά ξεχωριστή θέση στην προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού που τις επιβράβευσε για ακόμη μια φορά με πρωτιά στους πίνακες τηλεθέασης.

Πρωινή ενημέρωση και το καλοκαίρι

Η πρωινή ενημερωτική εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» συνέχισε την επιτυχημένη της πορεία και κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου με τους Στέλλα Στυλιανού και Νικήτα Κορωνάκη στην παρουσίαση από τη Δευτέρα 17 έως και την Παρασκευή 28 Ιουλίου. Τη Δευτέρα 31 Ιουλίου τη σκυτάλη πήραν η Μαριλένα Γεραντώνη και ο Ζήσης Μούσιος.

Η εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» ήταν πρώτη στο δυναμικό κοινό 18-54 με ποσοστό 15,5% στο διάστημα 17 έως 31 Ιουλίου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement