Τηλεθέαση: Αυτό το κανάλι βγήκε πρώτο στο πρώτο 6μηνο της σεζόν

Την πρώτη θέση στους πίνακες της τηλεθέασης πήρε ο Alpha για το πρώτο εξάμηνο της σεζόν, το πρώτο τρίμηνο του 2023 αλλά και για τον μήνα Μάρτιο.

Advertisement

Έγκυρη ενημέρωση, πρωτότυπη μυθοπλασία, ψυχαγωγία για να περνάς καλά, όλα σε σωστές δόσεις περιλαμβάνει το πρόγραμμα του Alpha. Με την εμπειρία, τη γνώση και το σεβασμό στο τηλεοπτικό κοινό, ο Alpha κρατάει τα σκήπτρα της τηλεθέασης από την αρχή της σεζόν. Με πρόγραμμα συμπαγές, με εκπομπές ψυχαγωγικές που προσφέρουν αυτό που χρειάζεται ο τηλεθεατής, με μυθοπλασία πρώτης γραμμής, με λαμπερά show ο Alpha κυριαρχεί σε όλες τις ζώνες τηλεθέασης, όλες τις ημέρες της εβδομάδας.

Διαχρονικά επιτυχημένες εκπομπές, παρουσιαστές που εμπιστευόμαστε και ακολουθούμε, οι Alpha people και οι ομάδες τους έχουν το πρώτο λόγο στην ψυχαγωγία και το infotainment: η Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου, η Τατιάνα Στεφανίδου και ο Χρήστος Φερεντίνος τις καθημερινές αλλά και ο Νίκος Μάνεσης, η Ναταλία Γερμανού, ο Άκης Πετρετζίκης και ο Νίκος Κοκλώνης τα Σαββατοκύριακα, ο καθένας από το «πόστο» του και την ιδιότητά του ενημερώνει, ψυχαγωγεί, κρατά συντροφιά στους τηλεθεατές, δημιουργώντας κι ενισχύοντας τη σχέση του Alpha με το κοινό, μια σχέση ουσίας, οικειότητας και  φιλικής διάθεσης. Όμως το πρόγραμμα του Alpha έχει και ποδοσφαιρικούς αγώνες, ματς για γερά νεύρα, αλλά και αγαπημένες ταινίες, πρώτης προβολής, για όλες τις ηλικίες.

Advertisement

Η μυθοπλασία έχει κυρίαρχο ρόλο στο πρόγραμμα του Alpha («Ο παράδεισος των κυριών», «Σασμός», «Αυτή η νύχτα μένει», «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα») με επεισόδια που καθηλώνουν, καταιγιστικές εξελίξεις, ανατροπές, δυνατές ερμηνείες  και τα συναισθήματα στο κόκκινο.

Ο Alpha στην κορυφή σε νούμερα

Advertisement

O Alpha κυριαρχεί στον ανταγωνισμό για μία ακόμη φορά και κρατάει τα ηνία της τηλεθέασης για τη σεζόν (19.09.2022 – 31.03.2023), Δευτέρα έως Κυριακή, στο σύνολο ημέρας. Είναι πρώτος στο σύνολο πληθυσμού με 14,2% και πρώτος στο δυναμικό κοινό 18-54 με 13,5%. Παράλληλα, είναι πρώτος για το πρώτο τρίμηνο του 2023 (01.01.2023- 31.03.2023) στο σύνολο του πληθυσμού με 13,9% και πρώτος στο δυναμικό κοινό  18-54 με 13%.Επίσης είναιπρώτος ολόκληρο τον Μάρτιο (01.03.2023 – 31.03.2023) στο δυναμικό κοινό 18-54 με 13,2%.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement