Τηλεθέαση: Πρώτο σόου στην προτίμηση του κοινού το J2US και στο 10ο live

Πρώτο σόου στην προτίμηση του κοινού και αυτό το Σαββατόβραδο το J2USTo μεγαλύτερο πάρτι της ελληνικής τηλεόρασης με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha, είναι το μόνο πρόγραμμα που διατηρεί σταθερά υψηλά τα ποσοστά του απέναντι σε όλα τα ματς του Μουντιάλ.

Advertisement

Στο 10ο live κατέγραψε μέχρι και 23,4% ποσοστό τηλεθέασης, αφήνοντας μάλιστα το επόμενο μουσικό πρόγραμμα 5 μονάδες πίσω, σε δυναμικό κοινό και σύνολο.

Το J2US ήταν το μόνο που κράτησε σθεναρά σε όλα τα κοινά, και οι γυναίκες για ένα ακόμα Σαββατόβραδο κατέγραψαν υψηλή τηλεθέαση στις ηλικίες 25-54 όπου έφτασε μέχρι και 21%.

Advertisement

Ο Νίκος Κοκλώνης επεφύλαξε πολλές εκπλήξεις για τους τηλεθεατές και αυτό το Σαββατόβραδο.Υποδέχτηκε στη σκηνή τον Tριαντάφυλλο με τον οποίο και τραγούδησε μαζί, σε ένα απολαυστικό “πινγκ πονγκ” αγαπημένων επιτυχιών.Ένα μεγάλο παραδοσιακό γλέντι ακολούθησε με την Χαρά Βέρρα και τον Γιάννη Καψάλη να ξεσηκώνουν παρευρισκόμενους και τηλεοπτικό κοινό.

Η εκπληκτική εικόνα των εμφανίσεων των καλεσμένων αλλά και των συμμετεχόντων κράτησε τα βλέμματα στραμμένα στο J2US, σημειώνοντας κατά μέσο όρο στις ηλικίες 18-54 ποσοστό 12,8% και στο σύνολο του κοινού 15%.

Advertisement

Άλλη μία έκπληξη περίμενε το κοινό στο τέλος της βραδιάς, αφού δεν αποχώρησε κανένα ζευγάρι και έτσι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε για πρώτη φορά διπλή αποχώρηση, με την αγωνία να κορυφώνεται βαδίζοντας προς τον ημιτελικό και τον μεγάλο τελικό την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Παίζει πάρτι εδώ στο «Just»!

Κάθε Σάββατο στις 8:00 ζωντανά στον Alpha!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement