Το Celebrity Game Night επέστρεψε με οικοδέσποινα και πάλι την Σμαράγδα Καρύδη

Το απόλυτο παιχνίδι της παρέας «Celebrity Game Night» επέστρεψε μέσα από την συχνότητα του Mega με οικοδέσποινα την Σμαράγδα Καρύδη

Advertisement

Κάθε Πέμπτη θα μας κρατάει συντροφιά με απρόσμενες εκπλήξεις, αστείους γρίφους, λαμπερούς καλεσμένους αλλά και νέα εντυπωσιακά action games.

Δύο ομάδες με 3 celebrities και 1 παίκτη η κάθε μία, διαγωνίζονται σε ευφάνταστα και ολοκαίνουργια παιχνίδια που απαιτούν ταχύτητα και γνώσεις, στο σκηνικό – έκπληξη του Celebrity Game Night. Ηθοποιοί, μουσικοί, τραγουδιστές, αθλητές αλλά και αγαπημένα πρόσωπα της επικαιρότητας συμπληρώνουν την ομάδα του παίκτη που διεκδικεί το χρηματικό έπαθλο της βραδιάς.

Advertisement

 Στο τέλος κάθε παιχνιδιού ένα χρηματικό ποσό προσφέρεται σε φιλανθρωπικό ίδρυμα που επιλέγει η νικήτρια ομάδα

Η παρουσιάστρια του μεγάλου καναλιού είπε: 

Advertisement

«Σαν ψέμα μου φαίνεται που βρισκόμαστε και πάλι μαζί φέτος. Είμαστε και πάλι κοντά σας μετά από μια παύση τόσο χρόνων. Η εκπομπή που τόσο αγαπήσατε είναι και πάλι εδώ ανανεωμένη! Αποκτήσαμε έναν υπέροχο όμορφο κήπο, με γκαζόν, φανταστική θέα και πολλά νέα συναρπαστικά παιχνίδια. Το μόνο που δεν έχει αλλάξει μετά από τόσο καιρό είναι η θετική μας διάθεση και η προσδοκία να γελάσουμε και να περάσουμε καλά»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement