Το καρφί της Κατερίνας Καινούργιου στον αέρα για την τηλεθέαση: «Όταν έκανα μονοψήφια έλεγαν όλοι πόσο άχρηστη είμαι»

Στο κεφάλαιο τηλεθέαση θέλησε να αναφερθεί η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της στον Alpha. Η παρουσιάστρια άδραξε την ευκαιρία, μιλώντας για το τηλεοπτικό μέλλον της Μπέττυς Μαγγίρα και τις γενικότερες εξελίξεις στα κανάλια.

Advertisement

Η ίδια είπε: «Φέτος είναι όλοι κερδισμένοι για κάποιον λόγο, το λέω καλοπροαίρετα. Τι εννοώ… τις εποχές που η δική μας ομάδα έκανε μονοψήφια, με έβριζαν όλη μέρα. Ότι θα μείνω χωρίς δουλειά, πόσο άχρηστη είμαι».

Εγώ παρακολουθώ κάποια πράγματα στα sites και πιστεύω ότι βλέπω άλλη τηλεόραση. Πλέον έχω κάνει λίστα, λέω: γράφει στο τάδε site ο Κωνσταντινίδης, τον παρακολουθώ όλη τη σεζόν και είμαι σίγουρος ποια είναι η κολλητή του του μιλάει όλη μέρα στο τηλέφωνο, του στέλνει τούρτες, δεν ξέρω τι γίνεται», σχολιάζει από την πλευρά του ο Στέφανος Κωνσταντινίδης.

Advertisement

«Αν κάνω μεταγραφή και πάρω τα περισσότερα χρήματα στην πιάτσα – υποθετικά μιλάω – και κάνω μία εκπομπή που δυσκολεύομαι να πιάσω το 6-7%, υπάρχουν δύο τρόποι… ή να βγω και να πω ευθαρσώς ότι απέτυχα ή να αρχίσω να το κουκουλώνω όσο κουκουλώνεται. Ζούμε την εποχή του απίστευτου κουκουλώματος. Όλοι είμαστε πρώτοι», σχολίασε ο Ανδρέας Μικρούτσικος.

«Ξαφνικά βλέπω εκπομπές φέτος που είναι στο 6-7% και παντού λένε: πήγε εξαιρετικά, τα κατάφερε. Δεν ξέρω, ίσως κάποιους τούς αγαπάνε πιο πολύ οι δημοσιογράφοι… Αν εγώ κάνω μονοψήφια, θα πέσουν να με φάνε», τόνισε σε άλλο σημείο επί του θέματος η Κατερίνα Καινούργιου.

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement