«Το Survivor γίνεται ατομικό»: Ο Γιώργος Λιανός αποκαλύπτει για τις ρήτρες και τη συνέχεια του παιχνιδιού

Στο πως θα εξελιχθεί το Survivor από εδώ και πέρα αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Λιανός μιλώντας στο πρωινό του Sfera. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΙ αποκάλυψε ότι και στο παρελθόν ο Νίκος και ο James είχαν φτάσει ξανά στα όρια τους και ήθελαν να αποχωρήσουν. Επιπλέον αναφέρθηκε στο θέμα της ρήτρας, όταν κάποιος θέλει να αποχωρήσει.

Advertisement

Για την αποχώρηση του James: «Να σου πω τη μαύρη αλήθεια, είχε γίνει και στο παρελθόν αυτό με τον Νίκο και τον James και είχα κάνει και εγώ μια συζήτηση μεταξύ τους. Είχαν λίγο απελπιστεί, είχαν κουραστεί, κάποια στιγμή ο James έφτασε στα όριά του. Ο James πέρα από το θέμα του παιχνιδιού, είναι και ένας άνθρωπος που θα μπορούσα να κάνω παρέα έξω. Αν νιώθεις ότι δεν μπορείς να συνεχίσεις, ok».

Για τις ρήτρες των συμβολαίων είπε: «Όχι δεν υπάρχουν ρήτρες. Όταν κάποιος παίκτης νιώθει ότι δεν μπορεί να συνεχίσει, είτε για ψυχολογικούς λόγους είτε για σωματικούς, αποχωρεί. Δεν τους κρατάμε με το ζόρι εδώ».

Advertisement

Πως θα εξελιχθεί το παιχνίδι από εδώ και πέρα; «Τώρα το παιχνίδι έχει μια συγκεκριμένη πορεία. Θα γίνει από ομαδικό ατομικό. Θα είναι και μία – δύο εβδομάδες στις οποίες δεν θα υπάρξει αποχώρηση γιατί υπάρχουν κάποια μεγάλα έπαθλα, κάποια ταξίδια που τελικά θα γίνουν».

Δείτε το βίντεο από το Πρωινό:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement