Το ξέσπασμα του Γιάννη Ζουγανέλη: «Μου πρότειναν να παίξω σε καθημερινή σειρά με 300 ευρώ το επεισόδιο»

Στις οικονομικές απολαβές των καλλιτεχνών αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Ζουγανέλης μιλώντας στην εφημερίδα OnTime και τη δημοσιογράφο Ρενέ Σαραντινού.

Advertisement

Ο γνωστός ηθοποιός ξέσπασε για συγκεκριμένη πρόταση που του είχαν κάνει.

«Επικρατούν συμφέροντα στα κανάλια. Συνεργάζομαι ανιδιοτελώς κάνοντας διάφορα πράγματα για τους αναξιοπαθούντες κι έχω χρησιμοποιήσει εξαιρετικούς ηθοποιούς και μουσικούς, οι οποίοι έρχονται ανιδιοτελώς», δηλώνει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Advertisement

«Φίλους που έχω βάλει εγώ κι έχω στηρίξει στη δουλειά όλα αυτά τα χρόνια στην τηλεόραση, έχω συμβάλει να βρουν δουλειά άνθρωποι που είναι διευθυντές παραγωγής, σκηνοθέτες κι έχω συστήσει αυτούς τους υπερταλαντούχους ηθοποιούς να αρχίσουν να φαίνονται και δεν έχει πάρει κανείς κανέναν.

Ποιοι είναι αυτοί οι μάγκες που ασχολούνται με τους influencers και νομίζουν ότι έτσι γίνεται δουλειά; Αυτό δεν είναι ωραία συνθήκη. Ευτυχώς, τα τελευταία χρόνια μέσα από τις μυθοπλασίες αναδείχθηκαν πολύ μεγάλα ταλέντα στο θέατρο αλλά και στη μουσική», επισημαίνει στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Advertisement

Το ευτελές ποσό που του προτάθηκε την προηγούμενη τηλεοπτική σεζόν, προκειμένου να συμμετάσχει σε καθημερινή σειρά.

«Δέχθηκα πρόταση πέρσι να πάω να παίξω σε σήριαλ με 300 ευρώ το επεισόδιο και μάλιστα μου το πρότεινε φίλος. Του είπα: ευχαριστώ πολύ, να είστε καλά αλλά δεν… Και μου είπαν να κάνω 80 επεισόδια σε καθημερινή σειρά… και λοιπόν; Τι είναι αυτά τα λεφτά; Τίποτα, γιατί δεν είναι 300 ευρώ, είναι 200 ευρώ καθαρά».

«Συγνώμη, δουλέψαμε τόσα χρόνια, αγαπήσαμε τον κόσμο, τον εκφράσαμε… Ο ηθοποιός δεν πρέπει να πληρωθεί; Ποιος θα παίρνει τα χρήματα, η παραγωγή ή τα κανάλια μέσα από τις διαφημίσεις; Δεν είναι χρήματα αυτά για έναν άνθρωπο. Εγώ έχω εισπράξει τεράστια αγάπη από τον κόσμο, πρέπει να πατάω επάνω της. Για να κάνεις ένα καθημερινό σήριαλ, τα παρατάς όλα, δεν μπορείς να κάνεις τίποτε άλλο», καταλήγει ο Γιάννης Ζουγανέλης.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement