Τριαντάφυλλος Vs Νίκος Μουτσινάς: «Δεν θα πήγαινα ποτέ καλεσμένος του…»

Για την συμμετοχή του στο «Survivor All Star» μίλησε μεταξύ άλλων ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα της εκπομπής «Open Weekend».

Advertisement

Ο τραγουδιστής αναφέρθηκε και στον Νίκο Μουτσινά και όπως είπες, δεν θα πήγαινε ποτέ καλεσμένος.

Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης έχει βρεθεί με την παραγωγή του Ατζούν Ιλίτζαλι, αλλά δεν έχουν καταλήξει σε συμφωνία.

Advertisement

«Δεν ξέρω αν θα πάω στο Survivor All Star. Έχω πάει στην Acun Medya αλλά δεν τα έχουμε βρει. Δεν έχω απαντήσει ακόμα γιατί περιμένω κάποια στάνταρ πράγματα. Δεν είναι πάντα όλα θέμα χρημάτων. Σε μία ομάδα δεν μπορεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο να παίρνει τα ίδια χρήματα με τον δεξί ή τον αριστερό back. Άλλα λεφτά παίρνουν οι σταρ κι αυτοί που έχουν ένα όνομα. Ο Μέσι δεν μπορεί να παίρνει τα ίδια χρήματα με έναν παίκτη πιο άσημο. Ο καθένας σύμφωνα με αυτά που έχει δώσει, θα ζητήσει αυτό που πρέπει να πάρει. Αν το πάρει, καλώς, αν όχι δεν πάει» είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

Όσον αφορά τον Νίκο Μουτσινά, ο Τριαντάφυλλος δεν θα πήγαινε καλεσμένος του.

Advertisement

«Όχι δεν θα πήγαινα ποτέ (στον Νίκο Μουτσινά) γιατί είπε πολλά άσχημα πράγματα, τα οποία πείραξαν την οικογένειά μου κι έθιξαν και προσωπικότητες. Αν όμως θέλει, μπορούμε να καθίσουμε με ένα μικρόφωνο και να πούμε τις αλήθειες μας. Σε ουδέτερο κανάλι, όχι στο δικό του» εξήγησε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement