Τριαντάφυλλος: «Την πρώτη μέρα που τραγούδησε, ο πατέρας του σκοτώθηκε σε τροχαίο…»

Είναι χωρίς αμφιβολία ένας από τους μεγάλους πρωταγωνιστές του Survivor 4 και η συμπεριφορά του μέσα στο παιχνίδι γίνεται πάντα θέμα συζήτησης. Ο λόγος για τον Τριαντάφυλλο ο οποίος δίνει αγώνα για την επιβίωση μαζί με τους συμπαίκτες του. Για τον ίδιο οι δυσκολίες δεν ξεκίνησαν τώρα αλλά όπως αποκάλυψε και ο στενός του φίλος και συνεργάτης, Μιχάλης Σαράντης έχει περάσει αρκετά δύσκολες στιγμές και στο παρελθόν.

Advertisement

Ο συνεργάτης του μίλησε σήμερα ζωντανά στο Happy Day και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο τραγικό δυστύχημα που στοίχισε τη ζωή του πατέρα του όταν εκείνος ήταν μόλις 15 ετών.

«Ο Τριαντάφυλλος έχει δουλέψει σκληρά για να φτάσει εκεί που είναι. Έχει φάει μεγάλες καταπρακιές. Ο πατέρας του σκοτώθηκε όταν τον είδε να τραγουδάει για πρώτη φορά στη Ρόδο. Την πρώτη μέρα που τραγούδησε πήγε να τον δει ο πατέρας του και φεύγοντας σκοτώθηκε σε τροχαίο. Το παιχνίδι το βλέπουν οι συγγενείς του. Έχω συχνή επικοινωνία με την αδερφή του και τον ξάδερφο του και ακούσει πως η μητέρα του δεν είναι σε πολύ καλή κατάσταση. Στενοχωριέται πάρα πολύ που βλέπει το παιδί της έτσι.

Advertisement

Ο Τριαντάφυλλος είναι ένας χαρακτήρας που είτε τον αγαπάς πάρα πολύ, είτε δεν τον θες. Η μητέρα του το βλέπει, αλλά στενοχωριέται που βλέπει πως τον έχουν στο περιθώριο και κλαίει. Είναι άσχημο όλο αυτό για μια μητέρα».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement