Βέφα Αλεξιάδου: Tο βιβλίο της και η σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη

Την αυτοβιογραφία της παρουσίασε η κυρία Βέφα Αλεξιάδου και μεταξύ άλλων μίλησε και για την σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη. Η παρουσιάστρια είχε φιλοξενήσει πριν από μερικές ημέρες συνέντευξη της κυρίας Βέφας και προλογίζοντας την είχε αναφερθεί στην σχέση τους. Η Βέφα Αλεξιάδου μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό μας» και την Σοφία Ραυτοπούλου.

Advertisement

Η αγαπημένη μαγείρισσα μίλησε για το βιβλίο της και ξεκαθάρισε την αλήθεια για τη σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη. «Το βιβλίο αυτό είναι η βιογραφία μου. Η ζωή μου ήταν με πολλές δυσκολίες στην αρχή όταν ξεκίνησα και δυστυχώς στα τελευταία χρόνια η ζωή μου επιφύλασσε πίκρα. Εννοώ για τις απώλειες των παιδιών μου. Άλλη πίκρα δεν ένιωσα στη ζωή μου. Πέρασα πολύ ωραία. Έβγαλα χρήματα από τα κανάλια που δούλεψα, αλλά από τον ΑΝΤ1 δεν πληρώθηκα 13 χρόνια. Όμως στον ΑΝΤ1 χρωστάω την καριέρα μου» ανέφερε η Βέφα Αλεξιάδου.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Για την σχέση της με την Ελένη Μενεγάκη ξεκαθάρισε: «Με την Ελένη, δεν περάσαμε καμία κρίση. Στενοχωριόμουν πολύ, όταν οι δημοσιογράφοι μου έλεγαν «γιατί τσακώθηκες με την Ελένη;». Δεν μάλωσα με την Ελένη ποτέ, γιατί να μαλώσω; Αν αποφάσιζα να κάνω μία τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση, την Ελένη Μενεγάκη θα επέλεγα. Έζησα 8 χρόνια μαζί της» κατέληξε.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement