Βλαδίμηρος Κυριακίδης: «Ακούω και στο κυρ-Ηλίας»

Ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, ο αγαπημένος μας κυρ Ηλίας από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα», μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Advertisement

Ο γνωστός ηθοποιός ανέφερε ότι: «Αν δεν υπάρχει μουρμούρα, υπάρχει πλήξη σ’ ένα ζευγάρι. Πρέπει να υπάρχει μουρμούρα, όταν μουρμουρίζεις σημαίνει ότι τον αγαπάς τον άλλο, σημαίνει ότι νοιάζεσαι».

Για την ένατη χρονιά «Μουρμούρα»: «Αισθάνομαι υπέροχα και πιστεύω ότι στην ένατη χρονιά να κάνουμε αυτά τα νούμερα που κάνουμε, σίγουρα θα πάμε και για δέκατη… Στο δρόμο με φωνάζουν κυρ-Ηλία… Ακούω και σ’ αυτό το όνομα…»

Advertisement

Για τις αποκαλύψεις στο χώρο του θεάτρου: «Αυτό θα γινόταν κάποια στιγμή, οπότε συμβαίνει κάτι το οποίο είναι τραβηγμένο από τα μαλλιά και όταν είναι κάτι το οποίο καταπατά την αξιοπρέπεια των ανθρώπων, κάποια στιγμή θα βγει στη φόρα, θα μαθευτεί. Πραγματικά καλά έκανε και έγινε φανερό. Από κει και πέρα η δικαιοσύνη θα αποφασίσει».

Επιστροφή στα θέατρα: «Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που θα ξεκινήσουμε χειμερινή σεζόν. Περιμένω η «Παγίδα» να δείξει το πρόσωπό της, όπως το έδειξε και στην καλοκαιρινή σεζόν. Ο κόσμος τη δέχτηκε με πολλή αγάπη».

Advertisement

Δείτε το σχετικό απόσπασμα: 

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement