Βόμβα: O Ανδρέας Γεωργίου επίσημα στο Mega

Συμφωνία αποκλειστικής συνεργασίας με το Mega έκλεισε ο Ανδρέας Γεωργίου και ως εκ τούτου μετά το τέλος της σειράς «8 Λέξεις» θα βρεθεί μαζί με την ομάδα του εκτός ΣΚΑΙ. Ο δημιουργός των μεγάλων τηλεοπτικών επιτυχιών, έδωσε τα χέρια με το Μεγάλο κανάλι και έτσι από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν θα δούμε τη νέα καθημερινή σειρά του στην Prime Time ζώνη με τίτλο «Η Γη της Ελιάς».

Advertisement

Η ανακοίνωση του σταθμού:

Ένας από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς και η δημιουργική του ομάδα υπέγραψαν αποκλειστική συνεργασία με το MEGA και έρχονται στην Prime Time ζώνη του τη νέα τηλεοπτική σεζόν με τη δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς» σε σενάριο της Βάνας Δημητρίου και σκηνοθεσία του ίδιου

Advertisement

Το MEGA ανακοινώνει την υπογραφή μίας νέας πολύ σημαντικής συνεργασίας με έναν από τους πλέον επιτυχημένους δημιουργούς της νέας γενιάς τον Αντρέα Γεωργίου. Μαζί με τη δημιουργική του ομάδα θα αναπτύξουν νέα φιλόδοξα project, αποκλειστικά μέσα από τη συχνότητα του MEGA την τηλεοπτική σεζόν 2021-2022.

Ο Αντρέας Γεωργίου μαζί με τη Βάνα Δημητρίου και τον Κούλη Νικολάου έχουν δημιουργήσει την τελευταία δεκαετία δραματικές σειρές οι οποίες έχουν κερδίσει την εμπιστοσύνη και την αγάπη του τηλεοπτικού κοινού σε διαφορετικούς τηλεοπτικούς σταθμούς. Τη νέα τηλεοπτική σεζόν το MEGA θα προβάλλει στην prime time ζώνη του τη νέα δραματική σειρά τους «Η Γη της Ελιάς» καθώς και άλλα φιλόδοξα projects.

Advertisement

Η προσθήκη του Αντρέα Γεωργίου και της δημιουργικής του ομάδας στο MEGA δίνει μία νέα δυναμική στη μυθοπλασία του σταθμού η ανάπτυξη της οποίας αποτελεί έναν από τους βασικούς πυλώνες της στρατηγικής του.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement