«Άγριες Μέλισσες» – Γιώργος Γεροντιδάκης: Η αποκάλυψη που θα φέρει οδυνηρές στιγμές για τον Μελέτη

Αποκλειστικά στο 7 μέρες TV και τον Γιάννη Βίτσα μίλησε ο Γιώργος Γεροντιδάκης. Ο τηλεοπτικός Μελέτης αναφέρθηκε στις εξελίξεις και στα γεγονότα που με απρόβλεπτες συνέπειες θα ταρακουνήσουν τη ζωή του στις «Άγριες Μέλισσες».

Advertisement

Ο Μελέτης θα βιώσει οδυνηρές στιγμές στα επόμενα επεισόδια της σειράς, όταν θα αποκαλυφθεί ότι είναι παιδί βιασμού.

Σεναριακά δεν έχω δει πώς παίρνει εκείνος την αποκάλυψη. Παρατηρούμε έναν χαρακτήρα ο οποίος σταδιακά μαθαίνει ποιοι είναι οι γονείς του, η αδελφή του. Αποκαλύπτεται επίσης ότι κυλά το αίμα των Σεβαστών στις φλέβες του. Πρόκειται για έναν ήρωα που του έχουν συμβεί τα πάντα. Αυτό θα είναι το κερασάκι στην Τούρτα. Ίσως υπάρχει έκρηξη.

Advertisement

Ήδη οι σχέσεις του με τον τραπεζίτη είναι κακές. Ο Θέμελης δεν τον αποδέχεται.

Η βάση αυτής της κακής σχέσης έχει δημιουργηθεί από το πρώτο διάστημα της γνωριμίας τους, όταν ακόμη ο Μελέτης δεν είχε μάθει πώς είναι πατέρας του. Δεν τον συμπαθούσε. Ίσως έβλεπε τον εαυτό του σ’ εκείνον. Δεν είχαν επαφή. Ο Μελέτης έφθασε στο όριο ακόμη και να μπει στη φυλακή εξαιτίας του Θέμελη. Το μεγαλύτερο πλήγμα όλων όμως είναι ότι δεν τον αποδέχεται ο τραπεζίτης. Έπειτα από αυτή την απόρριψη δεν είναι εφικτό να έχουν καλές σχέσεις.

Advertisement

Θα προσπαθήσει να τον προσεγγίσει η Δόμνα;

Επειδή τα παιδιά δεν φταίνε σ’ αυτές τις καταστάσεις θα υπάρξει μία αμοιβαία προσέγγιση. Έχουν την πρόθεση να γνωριστούν ουσιαστικά. Αν θα τα καταφέρουν να δεθούν ολοκληρωτικά δεν το ξέρω.

Έπειτα από τις παραπάνω αποκαλύψεις κατανοεί ακόμη περισσότερο την Ανέτ;

Με την Ανέτ υπάρχει ένα ειλικρινές και αληθινό δέσιμο. Δε θα τους χωρίσει τίποτα ξανά. Αυτή η σχέση παρά το ότι ξεκίνησε ολικά κομματιασμένη έχει δομηθεί. Μπήκαν γερά θεμέλια ανάμεσά τους.

Άρα έχει συγχωρέσει το ότι υπήρξε απούσα στα πρώτα χρόνια της ζωής του.

Ο τρόπος με τον οποίο η Ανέτ προσέγγισε το Μελέτη ήταν ειλικρινής. Τον αγκάλιασε με απεριόριστη αγάπη. Θέλησε να τον προστατεύσει, να τον καθοδηγήσει σε ένα διαφορετικό μονοπάτι ζωής. Έβαλε τους σπόρους που τον βοήθησαν να αλλάξει προσέγγιση απέναντι στα πράγματα.

Παρατηρούμε ότι για πρώτη φορά ορθώνει το ανάστημα του απέναντι στο Δούκα

Σαφώς. Σ’ αυτό ευθύνεται η Ανέτ. Ο Μελέτης έχει άποψη και τολμά να την εκφράζει πλέον ακόμη και σε όσους τον αντιμετώπιζαν μέχρι πρότινος ως πιόνι, ως στρατιώτη. Θέλει να αποκτήσει τη δική του ζωή. Θα υπάρξουν εντάσεις, αλλά όπως και με τον Κωνσταντή έτσι και με το Δούκα δε θα σταματήσει να έχει επαφή. Σίγουρα όμως θα δομηθεί σε διαφορετικές βάσεις η σχέση τους.

Η διαδρομή σου στον χώρο της υποκριτικής μετρά περισσότερα από είκοσι χρόνια αφού η πρώτη σου τηλεοπτική συμμετοχή ήταν σε ηλικία μόλις οχτώ ετών. Ήταν ιδιαίτερο το ότι στα παιδικά σου χρόνια είχες ενεργό ρόλο σε τηλεοπτικές ταινίες και σειρές που έχουν καταγραφεί στην μνήμη του κοινού;

Σίγουρα. Θυμάμαι πώς έβλεπα όλη αυτή τη διαδικασία ως παιχνίδι, ως διασκέδαση. Ο μικρός μας Σπύρος Ντούγιας που συμμετέχει στα γυρίσματα της σειράς έφερε μαγικά στη μνήμη μου τις δικές μου στιγμές στα τηλεοπτικά πλατό.

Θεωρείς με ένα τρόπο ότι έχασες τα παιδικά σου χρόνια;

Όχι. Αντιθέτως… Πέρασα υπέροχα παιδικά χρόνια. Έχω πολύ όμορφες αναμνήσεις. Σαφώς με ωρίμασε το ότι ήρθα σε επαφή με το επάγγελμα από πολύ νωρίς αλλά και με βοήθησε να κατανοήσω ότι επιθυμώ να ακολουθήσω αυτή τη διαδρομή. Μέτρησε καταλυτικά το γεγονός ότι από τα παιδικά μου χρόνια γνώρισα ανθρώπους που αγαπούσαν ανιδιοτελώς και ολοκληρωτικά το θέατρο.

Με την Κάτια Δανδουλάκη συνεργαστήκατε για πρώτη φορά στη «Βέρα στο Δεξί».

Στην πρώτη μας συνεργασία ήμουν μαθητής της δευτέρας λυκείου. Η Κάτια είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Μπαίνει στον κόπο σου. Σε καταλαβαίνει, σε συμβουλεύει, σε ακούει. Είναι μοναδικό ένας άνθρωπος τέτοιας αξίας να σου δίνει χώρο. Αγαπώ αυτή τη δουλειά γιατί κάνει κύκλους. Συναντάς ξανά ανθρώπους με τους οποίους έχεις συνεργαστεί όμορφα και αυτό είναι από μόνο του υπέροχο.

Ο Μελέτης στη διαδρομή της ζωής του έχει πονέσει ολοκληρωτικά. Ποια ήταν η πιο δύσκολη αντιστοίχως στιγμή στην προσωπική σου πορεία;

Αντιμετώπισα πολλές δύσκολες στιγμές. Σημασία τελικά έχει νομίζω το πώς τις διαχειρίστηκα. Ότι και αν μου συνέβη προσπάθησα να το μεταμορφώσω και να κερδίσω μέσα από αυτή την εμπειρία γνώση. Γενικότερα θα έλεγα πώς ακόμη και μέσα από τις δυσκολίες η ζωή μου έχει φερθεί καλά.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement