«Άγριες Μέλισσες»: Μία easy rider εκτός Διαφανίου

Είναι χωρίς αμφιβολία η κακιά του χωριού στις «Άγριες μέλισσες» η οποία σε κάθε περίπτωση κατηγορεί τη Λενιώ ενώ παράλληλα υμνεί τον νοικάρη της, Μάνο Βόσκαρη.

Advertisement

Ο λόγος για την τηλεοπτική κυρά-Χαρίκλεια η οποία όπως θα δείτε και παρακάτω απέχει μίλια μακριά από τον ρόλο της. Η ηθοποιός Γιώτα Ζερδεβά παραχώρησε συνέντευξη στον Ηλία Μαραβέγια για λογαριασμό της Espresso και μεταξύ άλλων έκανε αποκαλύψεις για τις «Άγριες Μέλισσες» και για την προσωπική της ζωή.

Η ηρωίδα της σειράς του ΑΝΤ1 είναι μια easy rider που παθιάζεται με τον χορό, τη μουσική και τις πολεμικές τέχνες.

Advertisement

Μεταξύ άλλων αποκάλυψε στην Espresso:

Γιατί πιστεύεις ότι η ηρωίδα σου μισεί την Ελένη Σταμίρη;

Advertisement

Η Ελένη δημιουργεί τριγμούς στα θεμέλια των αρχών της εποχής. Χαλάει παγιωμένες ισορροπίες, αντιστέκεται παραβιάζοντας κανόνες ηθικής και παρ’ όλα αυτά κάποιοι είναι ταγμένοι στο πλευρό της. Όλη αυτή η διαφορετικότητα δημιουργεί στην κυρα-Χαρίκλεια φόβο, ζήλια, μίσος.

Σε αναγνωρίζει ο κόσμος στον δρόμο; Τι σχόλια σου κάνουν για τον ρόλο σου;

Μου λένε ότι κάτι τους θυμίζω. Δεν με συνδέουν εύκολα με την κυρα-Χαρίκλεια. Όταν το καταλαβαίνουν, πάντα έχω ένα «μπράβο» και ένα «αλλά…». Με παρακαλάνε να συμπονέσω την Ελένη και να της φερθώ καλύτερα.

Πώς έγινες κομμάτι των «Άγριων μελισσών»;

Πέρασα από τρεις φάσεις ακρόασης. Με κάλεσε η casting director Μιράντα Ρωστάντη, και νιώθω ευλογημένη που τελικά επιλέχθηκα από τον Λευτέρη Χαρίτο και μου δόθηκε η ευκαιρία να γίνω μέρος αυτής της υπέροχης ομάδας! Λαχταρώ κάθε φορά τη στιγμή που θα έρθει στο e-mail καινούργιο επεισόδιο. Οι λέξεις με ρουφούν και πάντα περιμένω μια καινούργια έκπληξη από αυτή την ταλαντούχα, ευρηματική, συγγραφική ομάδα, που «κεντάει»!

Πώς κόλλησες το «μικρόβιο» της… μηχανόβιας;

Δεν θα με χαρακτήριζα ακριβώς «μηχανόβια». Πρόσφατα έμαθα να οδηγώ μηχανή μεγάλου κυβισμού, αλλά μου αρέσει πολύ, το απολαμβάνω. Το αποφάσισα στην πρώτη καραντίνα, όταν μετακομίσαμε με τον άντρα μου στο Μαρκόπουλο κι έπρεπε κάπως να μετακινούμαι. Επειδή λοιπόν υπήρχε ένα αυτοκίνητο διαθέσιμο, πήρα την απόφαση να οδηγήσω μηχανή. Και οδήγησα!

Κάποιοι μου είπαν ότι δεν μπορώ, άλλοι πως είμαι μεγάλη. Κάποιοι άλλοι ασχολήθηκαν με το ύψος μου… Σιγά, 1,53μ. είμαι! Βρέθηκαν όμως και κάποιοι από τους άλλους που με πίστεψαν! Μου είπαν μπορείς… Αρκεί να το θες… Κοίτα τον στόχο… Εκεί που κοιτάς, εκεί θα πας! Αυτό το τελευταίο μού πήρε σχεδόν μισό αιώνα να το μάθω!

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement