Μπαρμπαρίγου σε Αρναούτογλου: “Πανάθεμά σε μου ήρθε αγωγή 1 εκατομμύριο!”

Η Αργυρώ Μπαρμπαρίγου, η chef που έκανε εκατομμύρια Έλληνες κι Ελληνίδες να μπουν στην κουζίνα,  ήταν σήμερα καλεσμένη στο Dot, στον ΣΚΑΪ.

Advertisement

Στην πρώτη Κυριακή της εκπομπής για τη φετινή σεζόν, η Αργυρώ μίλησε για τη δική της εκπομπή, για τα φαγητά της που τα “κανακεύει”, τους αγγέλους που την προστατεύουν, την πρώτη της επαφή με την Ελένη Μενεγάκη αλλά και τη συνεργασία που την έχει σημαδέψει. Αυτή στην εκπομπή «10 με 1 μαζί» που παρουσίαζαν στον ΑΝΤ1 ο Γιώργος Καραμέρος κι ο Σπύρος Χαριτάτος. Η συνεργασία είχε διακοπή απότομα, η Αργυρώ είχε δώσει συνέντευξη στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για αυτό και μετά ο Χαριτάτος κατέθεσε μήνυση εναντίον της ζητώντας αποζημίωση ύψους 1 εκατ. ευρώ για συκοφαντική δυσφήμηση.

Όπως είπε στη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο, σήμερα:

Advertisement

«Ήθελα να κάνω ωραία τη δουλειά μου με την αύρα που έχω να μεταδώσω στον άνθρωπο που με βλέπει μια ωραία συνταγή. Όταν αυτό μου το χαλούσαν και έμπαιναν μέσα διάφορα συμφέροντα όχι γιατί κάνει νούμερα να της αλλάξουμε την ώρα, όχι να την πάμε στο τέλος και στην αρχή. Εκεί με χάλασαν και δεν ήθελα να είμαι εκεί. Έγιναν πολλά πράγματα. Μην ανοίξουμε την κουβέντα γιατί την τελευταία φορά και το λέω ακόμα στον Γρηγόρη Αρναούτογλου, πανάθεμα σε με την συνέντευξη που μου έκανες μου ήρθε και μια αγωγή ενός εκατομμυρίου. Περασμένα ξεχασμένα.»

Και συνέχισε λέγοντας:

Advertisement

«Οι τηλεθεατές μου έγραφαν ότι Αργυρώ δεν μπορούμε να το βλέπουμε γιατί δεν σε αφήνουν να ολοκληρώσεις την συνταγή. Ξεχνάμε και πάτε από το ένα θέμα στο άλλο και γυρνάτε πίσω. Και λέω ποιος είναι ο λόγος να το κάνω αυτό το πράγμα στον εαυτό μου;»

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement