Δανάη Μιχαλάκη: “Καμιά γυναίκα δεν είναι μόνη αν κάνει την κίνηση να μιλήσει, είναι και η μόνη λύση…”

Συνέντευξη στην εφημερίδα Real και την Κορίνα Μανταγάρη έδωσε η Δανάη Μιχαλάκη και μεταξύ άλλων μίλησε και για το κίνημα metoo.

Advertisement

Είδαμε καταγγελίες που σόκαραν το χώρο του θεάτρου. Ο πατέρας σου σε είχε προειδοποιήσει για τέτοια περιστατικά;

Τα ήξερα αυτά τα πράγματα και από τον μπαμπά μου. Και ο μπαμπάς μου και η μαμά μου, γενικά, μου έδιναν συμβουλές. Το καλό είναι ότι, όταν μπήκα σε αυτό το χώρο, κάποιοι ήξεραν ότι ο μπαμπάς μου είναι ο Γιώργος Μιχαλάκης, αλλά όταν μπήκα και στις Μέλισσες ήξεραν όλοι ότι είμαι σε σχέση και με ποιον είμαι. Όταν συμβαίνει αυτό είσαι κάπως προστατευμένη, γιατί δεν υπάρχουν περιθώρια να εισβάλει κανείς στη ζωή σου. Καλώς ή κακώς παίζει ένα ρόλο αυτό.

Από την άλλη, θέλω να πιστεύω ότι αν ποτέ βρισκόμουν σε μια άβολη κατάσταση, σίγουρα κάπως θα την αντιμετώπιζα και δεν θα την προσπερνούσα, δεν θα το άφηνα να περάσει έτσι, θα έπαιρνα δραστικά μέτρα. Όσο κι αν προσέχεις, δεν ξέρεις από που θα σου έρθει. Πιστεύω, όμως, ότι οι γυναίκες είμαστε δυνατές και μπορούμε να καταφέρουμε πολλά και μπορούμε να ξεπεράσουμε κάθε δυσκολία, αρκεί να μην την προσπεράσουμε. Καμιά γυναίκα δεν είναι μόνη αν κάνει την κίνηση να μιλήσει, είναι και η μόνη λύση.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement