Μιμή Ντενίση: «Θα βγουν κι άλλες σταρ – Δεν είμαι η τελευταία»

Στο περιοδικό ΟΚ! παραχώρησε συνέντευξη η Μιμή Ντενίση και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο κομμάτι της πολιτικής. Ακόμη μίλησε για τον τον τίτλο της «τελευταίας Ελληνίδας σταρ”» και για το κατά πόσο τον δέχεται ή όχι.

Advertisement

Αναφορικά με το δεύτερο λέει: «Δεν ξέρω. Δεν νομίζω να είμαι η τελευταία, θα βγουν κι άλλες. Αν κρίνω από την ανταπόκριση του κόσμου, θα σου πω ναι. Με στηρίζει 40 χρόνια».

Έχεις ισχυρό λόγο στα Μέσα για θέματα εθνικής σημασίας, από το προσφυγικό μέχρι την ανάπλαση στο Πεδίον του Άρεως. Είσαι άκρως επιδραστική. Γιατί δεν το κάνεις επαγγελματικά;

Advertisement

«Ναι, το έχω σκεφτεί. Μη νομίζεις ότι μου το προτείνουν και συνεχώς. Τουλάχιστον η Νέα Δημοκρατία, εκτός του Πατούλη, δεν μου το έχει προτείνει. Άλλα κόμματα, ναι. Φυσικά και θα μπορούσα να το κάνω. Κάνω πολλά πράγματα για την Ελλάδα. Το θέμα της Μικρασίας εγώ το έβγαλα στο εξωτερικό, από τον ΟΗΕ μέχρι το Μετροπόλιταν και το Πανεπιστήμιο του Χάρβαρντ. Αυτά που ετοιμάζω τώρα για τους Εβραίους και ένα ντοκιμαντέρ για τον Έλγιν, τον ίδιο σκοπό επιτελούν. Χωρίς να έχω πολιτική θέση, έχω πολιτιστική θέση που μου την έδωσε το κοινό» απάντησε η Μιμή Ντενίση.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement