«Έξαψη» – Τάσος Νούσιας: Θα είναι κεραυνός εν αιθρία για την Εβίτα. Θα είναι ουσιαστικά καταπέλτης

Ο γάμος της Εβίτας και του Αλέξανδρου κλειδωνίζεται, όταν η πρώτη μαθαίνει την παράλληλη σχέση του με την Κλαίρη. Ο Τάσος Νούσιας, πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς του Μεγάλου καναλιού, «Έξαψη», αποκαλύπτει αποκλειστικά στο 7ΜΕΡΕΣTV και τον Γιάννη Βίτσα όλα όσα θα διαδραματιστούν στα επόμενα επεισόδια.

Advertisement

Τι έχετε αγαπήσει στον Αλέξανδρο;

Είμαι σε ένα μεγάλο δίλημμα μαζί του. Αγαπώ τα πάθη του και τα λάθη του. Όλοι οι ήρωες οδηγούνται κάπου. Αυτός πολύ γρήγορα κατευθύνεται σε μία μεγάλη ταραχή και σύγκρουση με την οικογένειά του αλλά και τον εαυτό του. Τα πληρώνει ακριβά! Ως προς αυτό του έχω μία μεγάλη συμπάθεια γιατί η αδυναμία είναι ίδιον των ανθρώπων. Είμαστε πλημμυρισμένοι από πάθη και αδυναμίες. Από την άλλη σκέπτεσαι είναι ένας ήρωας θετικός ή ένας τύπος βολεμένος ο οποίος το παίζει επαναστάτης χωρίς αιτία. Παρά τούτα σε σύγκρουση με τον πεθερό του. Κρατά ένα επίπεδο περηφάνιας.

Advertisement

Βλέπουμε την παράλληλη σχέση του με την Κλαίρη από την αρχή των επεισοδίων, η οποία και θα αποκαλυφθεί;

Δε γίνεται να κρατηθεί μυστικό κάτι τέτοιο. Ο πεθερός του το ξέρει και προσπαθεί να προστατεύσει την κόρη του.

Advertisement

Η αντίδραση της Εβίτας θα αλλάξει τις ισορροπίες του ζευγαριού;

Θα είναι κεραυνός εν αιθρία για την Εβίτα. Θα είναι ουσιαστικά καταπέλτης. Είναι λογικό. Δεν είναι εύκολο γιατί δεν πρόκειται για μία νεκρή σχέση.

Άρα θα τιναχτεί ο γάμος τους στον αέρα.

Θα διαβούν και αυτό το μονοπάτι.

Ποιοι είναι οι λόγοι που αποφασίσατε να απαντήσετε θετικά στην Έξαψη υπό την έννοια ότι είστε τρομερά επιλεκτικός αναφορικά με τις τηλεοπτικές σας συμμετοχές. Έπειτα από αρκετά χρόνια αποχής κάνετε τηλεόραση.

Συμμετείχα στο «Έτερος εγώ», σ’ αυτή την σπουδαία δουλειά. Για την αρχική επιλογή σε οποιαδήποτε δουλειά λαμβάνω υπόψιν μου το καστ, τον σκηνοθέτη και το διευθυντή φωτογραφίας όπως και ένα σενάριο που να έχει μια καθαρότητα στο ρόλο και να μπορώ να τον αναπτύξω. Όλα συνηγορούν ότι μπορούμε να κάνουμε μία πολύ καλή δουλειά. Νομίζω ότι βρίσκουμε το ρυθμό μας σιγά σιγά γιατί αρχίσαμε αργά τα γυρίσματα οπότε πιέστηκαμε χρονικά. Επίσης η σειρά παρουσιάζεται τρεις φορές την εβδομάδα από δύο που ήταν αρχικά προγραμματισμένο. Χαίρομαι γιατί έχει αρχίσει και συνδέεται το κοινό με το σήριαλ. Το παρακολουθεί αρκετός κόσμος. Έχουμε μία καθαρή αφήγηση και καλά βλέμματα

Γνωρίζω ότι αρνηθήκατε πέρυσι να συμμετάσχετε στις Άγριες μέλισσες και μάλιστα τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Δούκα εξαιτίας των πολλών επεισοδίων της σειράς

Εκεί ήταν καθαρό από την αρχή ότι θα γινόταν καθημερινό το σήριαλ. Στη δεδομένη περίπτωση ήξερα ότι θα παρουσιάζεται δύο φορές την εβδομάδα, άρα θα έχει τη φροντίδα του εβδομαδιαίου και όχι του καθημερινού παρόλο που οι Άγριες μέλισσες είναι εξαιρετικές. Έχουν κάνει την καριέρα τους και συνεχίζουν με τεράστια επιτυχία. Είναι σπουδαίο το αποτέλεσμα της σειράς.

Εκ των υστέρων μετανιώσατε που απαντήσατε αρνητικά στην πρόταση;

Ζήλεψα με την καλή έννοια το υπέροχο αποτέλεσμα. Είναι εξαιρετική δουλειά. Υπήρχαν όμως και διάφορες παράλληλες υποχρεώσεις εκείνη την περίοδο. Εκ των πραγμάτων από θέμα χρόνου δεν ήταν εφικτό να το κάνω. Έτρεχαν οι παραστάσεις. Φέτος το ότι τα θέατρα είναι κλειστά μας ελευθέρωσε ως προς την επιλογή του να κάνουμε τηλεόραση.

Διαβάστε περισσότερα στο 7ΜΕΡΕΣ TV που κυκλοφορεί.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement