Η Νέλλη Γκίνη μιλάει για την απώλεια που την έχει συγκλονίσει

Συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν και τη Μαρία Σοφιανού παραχώρησε η Νέλλη Γκίνη. Η ηθοποιός ανάμεσα σε άλλα μίλησε και για την απώλεια της αδελφής της, στην οποία είχε μεγάλη αδυναμία. Η ίδια ανέφερε πως «οι άνθρωποι ξεχνιούνται όταν εμείς πάψουμε να τους έχουμε στο μυαλό και την καρδιά μας και φεύγουν όταν και εμείς θα πάμε να τους συναντήσουμε».

Advertisement

Διαβάστε όσα είπε:

Πρόσφατα χάσατε την αδελφή σας. Πως το αντιμετωπίζετε;

Advertisement

Ένας τέτοιος αποχωρισμός δεν αντιμετωπίζεται, υπομένεις μη μπορώντας δυστυχώς να το αλλάξεις. Το αντιμετωπίζω με εργασιοθεραπεία, δουλεύω ασταμάτητα και έτσι κυλάει ο χρόνος με δημιουργική ενασχόληση.

Πως ήταν η σχέση σας; Τι σας λείπει πιο πολύ από εκείνη;

Advertisement

Η αδελφή μου ήταν ένας άγγελος, σαν το όνομα της, Αγγελική. Είμαστε μια ενωμένη και δεμένη οικογένεια, πάντα ο ένας δίπλα στον άλλον, στα όμορφα και στα δύσκολα. Τι μου λείπει; Η παρουσία της, το χαμόγελο της (μέσα στις δύσκολες στιγμές της, μας στήριζε, αντί να την στηρίζουμε, υπομονετική και καλόκαρδη), πονάει πολύ ο χαμός της, δεν συνηθίζεται το φευγιό, η απουσία.

Τελικά πιστεύετε ότι φεύγουν ποτέ η άνθρωποι από μέσα μας;

Οι άνθρωποι ξεχνιούνται όταν εμείς πάψουμε να τους έχουμε στο μυαλό και την καρδιά μας και φεύγουν όταν και εμείς θα πάμε να τους συναντήσουμε. Οπότε για τα δικά μου δεδομένα και πιστεύω, δεν θα φύγουν ποτέ οι άνθρωποι από μέσα μου.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement