Μαρία Πρωτόπαππα: Η τηλεοπτική «Μαρίνα» του Σασμού μίλησε για την αποχώρηση Κωστόπουλου μετά τις κατηγορίες για παρενόχληση

Συνέντευξη στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» παραχώρησε η Μαρία Πρωτόπαππα.

Advertisement

Η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στην σειρά Σασμός του Alpha αναφέρθηκε στον ρόλο της, την αποχώρηση του σκηνοθέτη της σειράς Κώστα Κωστόπουλου αλλά και στα πρώτα της βήματα στην υποκριτική.

Όλα όσα είπε η τηλεοπτική Μαρίνα:

Advertisement

«Ήθελα να γίνω γιατρός, αλλά δεν έδωσα εξετάσεις, έστριψα λίγο πριν την τελική ευθεία, γιατί δεν θα μπορούσα να το συνδυάσω με το θέατρο. Μεγαλώνοντας νιώθω πολύ καλύτερα από ότι ένιωθα όταν ήμουν 20, 25 ή 30. Είμαι πολύ πιο ευτυχισμένη, γιατί έχω κάνει όλα όσα επιθυμώ», είπε η ηθοποιός.

Για τον «Σασμό» και τον ρόλο της Μαρίνας, η ηθοποιός δήλωσε: «Το σκέφτηκα, πριν πω το “ναι” στη Μαρίνα του Σασμού, γιατί ήταν καθημερινό και οι ταχύτητες πολύ γρήγορες. Έκανα τον Σασμό για τεχνικούς λόγους και φυσικά, οικονομικούς. Δεν ονειρεύομαι πράγματα για τη Μαρίνα, ούτε ασχολούμαι μαζί της παραπάνω από αυτό που κάνω. Έχει τη δική της διαδρομή, δεν ταυτίζομαι μαζί της, ούτε νοιάζομαι για το μέλλον της. Παίρνω το υλικό και προσπαθώ να φτιάξω έναν άνθρωπο που θα τον πιστέψω».

Advertisement

Δείτε το βίντεο:

Όσο για την υπόθεση του Κώστα Κωστόπουλου και την αποχώρησή του από τον Σασμό, είπε: «Ο Κώστας απομακρύνθηκε, μέχρι να διαλευκανθεί η υπόθεση για να εξυπηρετήσει και να προφυλάξει τη δουλειά στο σύνολό της. Προ αποδείξεως, δεν μου αρέσει η καταδίκη, όμως είμαι κατά της βίας και οποιασδήποτε παρενόχλησης. Απλά δεν μου αρέσουν τα λαϊκά δικαστήρια. Περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει κι ελπίζω να μην ισχύουν οι κατηγορίες εναντίον του».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement