Συγκλονιστική εξομολόγηση: Όταν ο Γιώργος Σουξές έφτασε σε απόγνωση και ήθελε να βάλει τέλος στη ζωή του

Σοκάρει με την εξομολόγηση του ο Γιώργος Σουξές. Ο τηλεοπτικός Προύσαλης από τη σειρά εποχής του ΑΝΤ1 Άγριες Μέλισσες παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό «Λοιπόν» και τη Μαρία Σοφιανού και θέλησε να μοιραστεί μαζί μας την πιο δύσκολη στιγμή της ζωής του όταν έφτασε στο σημείο να σκεφτεί ακόμη και την αυτοκτονία.

Advertisement

Τι σας κάνει ευτυχισμένο;

Να βλέπω το γιο μου να πετυχαίνει πράγματα που θέλει, να είμαι καλός ηθοποιός, να είμαι καλά με τη σύντροφό μου και να είχα ένα σπιτάκι δίπλα στη θάλασσα. Είμαι ικανοποιημένος με όλα όσα συμβαίνουν στη ζωή μου.

Advertisement

Ποια ήταν η πιο δύσκολη στιγμή σας;

Κάποτε είχα ένα ατύχημα με τη μηχανή μου και κόντεψαν να μου κόψουν το πόδι. Οι γιατροί το άφησαν στην τύχη του, γιατί είχαν μια εμπειρία με έναν εισαγγελέα τον οποίο η 17 Νοέμβρη τον είχε πυροβολήσει στα πόδια και είχε σχεδόν ίδια τραύματα με εμένα. Εκείνος δυστυχώς πέθανε.

Advertisement

Αποφάσισαν λοιπόν οι γιατροί με βάση εκείνη την εμπειρία, να μην μου κάνουν τίποτα από όσα είχαν κάνει και άφησαν τον οργανισμό να λειτουργήσει από μόνος του, όπως και ευτυχώς έγινε. Εκείνο όμως το διάστημα που κατάλαβα ότι μπορεί να μου έκοβαν το πόδι, είχα αποφασίσει ότι θα αυτοκτονούσα.

Αυτό ήταν πολύ δύσκολο για μένα. Τώρα, κατόπιν πιστεύω ότι και χωρίς πόδι δεν πρέπει να αυτοκτονούν οι άνθρωποι, πρέπει να παλεύουν για να καλυτερεύσουν τη ζωή τους.

Σε τι πιστεύετε;

Πιστεύω σε έναν Θεό για όλους τους ανθρώπους, σε έναν δημιουργό αυτού του σύμπαντος. Ένα ανώτερο ον για όλους.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement