Γέφυρα τουρισμού ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα οι greek twins

Greek Twins. Αυτό είναι το όνομα με το οποίο μπορείτε να βρείτε στα social media δύο φρέσκα κορίτσια, που παίρνουν στα χέρια τους την Ελλάδα και την πάνε μέχρι την μακρινή Κίνα.

Advertisement

Μαριάννα και Σοφία Ερωτοκρίτου. Οι δίδυμες influencers που έχουν αγκαλιάσει οι Κινέζοι, καθώς λειτουργούν κάτι σαν …αεροσυνοδοί του Ελληνικού τουρισμού στη γραμμή Ελλάδα – Κίνα – Ελλάδα.

Οι δίδυμες όμορφες εικοσιπεντάρες, εκτός από τους γονείς τους έχουν μια ακόμα μεγάλη αγάπη, που δεν είναι άλλη από την Ελλάδα. Όταν αποφάσισαν να βρεθούν στην Κίνα για σπουδές, «έδεσαν» γρήγορα  την Ελλάδα με το 1,4 δις κατοίκων της Κίνας.

Advertisement

Οι γέφυρες τουρισμού που χτίζουν η Μαριάννα και η Σοφία ανάμεσα στην Ελλάδα και την Κίνα, τους έφερε τη μεγάλη διάκριση που έλαβαν από το Ελληνικό Υπουργείο Τουρισμού, όπου τους απένειμαν τον τίτλο «Πρέσβειρες Τουρισμού της Ελλάδας στην Κίνα.

Η αναγνωρισιμότητά τους στα social media της Κίνα είναι πολύ υψηλή, όπου ανάμεσα στα άλλα, τα δικά τους τουριστικά videos είναι μέρος της καμπάνιας του ΕΟΤ στην Κίνα.

Advertisement

Πως κατάφεραν όμως να «δέσουν» την Ελλάδα με την Κίνα;

Το κατάφεραν με τέσσερεις κινήσεις που καταλήγουν σε «ματ».

Κίνηση πρώτη. Έχουν όρεξη και διάθεση και τρέχουν από νησί σε νησί, από πόλη σε πόλη της Ελλάδας και δημιουργούν υπέροχα τουριστικά videos τα οποία προβάλλονται στα Κινεζικά social media μαγνητίζοντας τους Κινέζους που σπεύδουν να κλείσουν εισιτήριο για Ελλάδα.

Κίνηση δεύτερη. Οι Κινέζοι – όπως και οι Έλληνες – αγαπούν τον πολιτισμό και την ιστορία. Οι δίδυμες Ερωτοκρίτου, δημιουργούν videos στα Κινέζικα για τον Ελληνικό Πολιτισμό και την Ιστορία τα οποία παρακολουθούν οι Κινέζοι με μεγάλο ενδιαφέρον.

Κίνηση τρίτη. Πάντα όταν δεν καταλαβαίνουμε κάποιον τι μας λέει, του λέμε «σαν να μιλάς Κινέζικα». Μιας και τα κορίτσια μιλούν πολύ καλά Κινέζικα και οι Κινέζοι κάπως έτσι αντιλαμβάνονται τη γλώσσα μας, οι δίδυμες αποφάσισαν και τους μαθαίνουν Ελληνικά με on line δωρεάν μαθήματα, στα οποία έχουν πάντα … πρόθυμους μαθητές!

Κίνηση τέταρτη. Ένα ταξίδι στο εξωτερικό πάντα περνά από το …στομάχι, (όπως και ο έρωτας). Αυτός είναι ο λόγος που οι Greek Twins εκτελούν και παρουσιάζουν τα παραδοσιακά Ελληνικά φαγητά και καταφέρνουν να ανοίξουν την …όρεξη των Κινέζων για ένα ταξίδι στην χώρα μας.

Υπάρχει και κίνηση πέμπτη, έκτη κλπ., αλλά θα σας κουράσουμε, οπότε μπείτε στη διεύθυνση www.greektwins.gr όπου θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε πολλές από τις δράσεις τους, ίσως να μάθετε και …Κινέζικα!

Αυτές είναι οι δίδυμες – οι greek Twins – που απογειώνουν τον Ελληνικό Τουρισμό και τον προσγειώνουν στη μακρινή Κίνα με στόχο οι Κινέζοι να απογειώνονται στη συνέχεια από τη χώρα τους και να προσγειώνονται στον δικό μας πλούτο. Στην Ελλάδα.

Advertisement
  • Περισσότερα άρθρα για:
  • Κίνα

Διαβάστε επίσης

Advertisement