Άγριες Μέλισσες – Αποκάλυψη: Τι θα δούμε μέχρι τα Χριστούγεννα!

Οι εξελίξεις στις Άγριες Μέλισσες, θα συνεχιστούν να κρατάνε αμείωτο το ενδιαφέρον μας για την δραματική σειρά του ΑΝΤ1, και το επόμενο χρονικό διάστημα.

Advertisement

Ο Ιωάννης Αθανασόπουλος, ο Γιάννος της σειράς, μιλώντας στο περιοδικό 7 ΜΕΡΕΣ TV και τον Γιάννη Βίτσα, αποκάλυψε πώς έχουν σκεφτεί να προχωρήσει το σενάριο στα επόμενα επεισόδια, η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης.

Είπε καταρχήν για την σκοτεινή πλευρά του ρόλου του πως:

Advertisement

«Όταν έμαθα την τροπή που θα πάρει η ιστορία μας με τον Μιλτιάδη, ικανοποιήθηκα πάρα πολύ. Συγκινήθηκα, αντιστοίχως, όταν αντιλήφθηκα στα γυρίσματα ότι από το αποτέλεσμα της ερμηνείας ήταν πολύ χαρούμενοι και περήφανοι η Μελίνα Τσαμπάνη και ο Πέτρος Καλκόβαλης. Με τον τρόπο που είναι γραμμένες οι σκηνές του Γιάννου, μου δίνεται η δυνατότητα να δείξω μια δικαιολογημένα πιο σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα».

Στα μάτια του ψυχικά διαταραγμένου Μιλτιάδη ο Γιάννος αναζητά δικαιοσύνη.

Advertisement

Απαιτεί να δικαιωθεί το όνομά του. Οι σκηνές που θα παιχτούν μέχρι τα Χριστούγεννα θα είναι συγκλονιστικές.

Ο Μιλτιάδης θα αυτοτιμωρηθεί;

Παρακολουθήσατε στο χθεσινό επεισόδιο τον εξορκισμό του. Θεωρεί ότι έχει μπει το κακό μέσα του. Έπειτα από αυτή τη σκηνή θα πιστέψει ότι είναι καλύτερα. Δεν θα συμβεί ουσιαστικά, όμως. Θα συνεχίσει να βυθίζεται στην άβυσσο, μέσα από το πνεύμα του Γιάννου, που απαιτεί εκδίκηση. Ταλαιπωρείται και βασανίζεται πολύ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement