Άγριες Μέλισσες: «Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης αλλά τελικά…» ΒΙΝΤΕΟ

Η Μαρία Κίτσου όχι μόνο κατάφερε να ξεχωρίσει με την ερμηνεία της ως “Ελένη Σταμίρη” αλλά και να είναι πλέον ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα πρόσωπα στην Ελλάδα. Σε ποια ηθοποιό έγινε όμως αρχικά η πρόταση για τον συγκεκριμένο ρόλο στις “Άγριες Μέλισσες”;

Advertisement

Ο λόγος για την επίσης σπουδαία ηθοποιό Γιούλικα Σκαφιδά η οποία μίλησε στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» για την συγκεκριμένη πρόταση που της είχε γίνει. Όπως είπε ήταν η πρώτη που πέρασε από δοκιμαστικό.

«Ήμουν η πρώτη που έκανα δοκιμαστικό για τον ρόλο της Ελένης στις Άγριες Μέλισσες. Πήγα, έκανα ένα δοκιμαστικό με τον Λευτέρη Χαρίτο, μετά μου είπαν θα με ειδοποιήσουν, μου έστειλαν κάποια σενάρια κλπ. Μετά ήμουν κι εγώ λίγο διστακτική «θα είναι καθημερινό, εποχής, τι θα ‘ναι τώρα αυτό» και είπα μετά «δεν βαριέσαι».

Advertisement

Μου άρεσε αυτό που διάβασα, είπα «είμαι ΟΚ, συνεχίζουμε». Μου είπαν εντάξει, θα προχωρήσουμε σε μια δεύτερη φάση. Ε, δεν προχωρήσαμε, δεν με ξαναπήραν τηλέφωνο μετά και μπορώ να καταλάβω γιατί… Δεν μπορώ να φανταστώ ηθοποιό να υποδύεται αυτόν τον ρόλο καλύτερα από τη Μαρία Κίτσου. Η ματαιοδοξία μέχρι ένα σημείο παιδιά.

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement