Αλέξανδρος Μπουρδούμης – Λένα Δροσάκη: Ο εκνευρισμός μετά τη γέννα, και το όνομα του μικρού!

Το 2020 ήταν για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη και την σύζυγό του Λένα Δροσάκη, χρονιά ορόσημο!

Advertisement

Ήταν η χρονιά που παντρεύτηκαν και απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, ένα αγοράκι.
Η Λένα, επίσης ηθοποιός, έδωσε συνέντευξη σήμερα στο Love it και την Μάρτζυ Λαζάρου, όπου αποκάλυψε πολλά σημεία του γάμου τους.

Είπε καταρχήν πώς αντέδρασε όταν έμαθε ότι είναι έγκυος και πώς το αποκάλυψε στον Αλέξανδρο: “Όταν έμαθα ότι ήμουν έγκυος είχα πέσει κάτω, έκλαιγα, γελούσα, είχα αγωνία πως θα το πω στον Αλέξανδρο. Είχε γενική πρεμιέρα για μια παράσταση κι έλεγα να τον περιμένω, να του στείλω μήνυμα… Δεν άντεχα! Είχα πάρει την κολλητή μου και μιλούσαμε επί τέσσερις ώρες. Της έλεγα «δεν θα κλείσεις το τηλέφωνο, θα περιμένουμε να έρθει ο Αλέξανδρος». Του έβαλα το τεστ εγκυμοσύνης μέσα σε ένα κουτάκι και το άφησα δίπλα στο φαγητό”.

Advertisement

Αναφέρθηκε με τρυφερότητα στον Αλέξανδρο λέγοντας: «Ως μπαμπάς είναι τρυφερός, αγχωμένος αν θα τα καταφέρει».

Ενώ για την εγκυμοσύνη και τη γέννα σημείωσε ότι: «Εγώ πήρα 30 κιλά. Το ευχαριστήθηκα! Γέννησα με καισαρική γιατί υπήρξε μια ανωμαλία λόγω μάλλον των πολλών κιλών που πήρα απότομα».

Advertisement

Η Λένα αναφέρθηκε και στο πώς είναι η ζωή τους με τον μικρό: «Σαν ζευγάρι υπάρχει ένας εκνευρισμός μετά τη γέννηση του γιου μας αλλά το θέμα είναι να υπάρχει η ικανότητα να κατανοήσεις τον άλλον».

Και τέλος αποκάλυψε τι όνομα θα δώσουν στον μικρούλη τους: «Δεν έχω ιδέα πότε θα το βαφτίσουμε. Θα τον βγάλουμε Αναστάση».

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement