Αναστατωμένοι οι παρουσιαστές της εκπομπής που εμφανίστηκε χτες o Γιώργος Πατούλης

Θετικός στον κορωνοϊό βρέθηκε ο Γιώργος Πατούλης όπως σας ενημερώσαμε νωρίτερα. Ο περιφερειάρχης Αττικής έκανε μία ακόμη τηλεοπτική εμφάνιση χτες στον αέρα του ΣΚΑΙ και συγκεκριμένα στην εκπομπή “Σήμερα” με τον Δημήτρη Οικονόμου και την Μαρία Αναστασοπούλου. Όπως ήταν αναμενόμενο όλο αυτό έφερε αναστάτωση στην εκπομπή η οποία ωστόσο προβλήθηκε κανονικά με ορισμένες τροποποιήσεις.

Advertisement

Δημήτρης Οικονόμου και Μαρία Αναστασοπούλου αναμένουν τα τεστ και μέχρι να βγούνε τα αποτελέσματα, χωρίστηκαν.

Ο Δημήτρης Οικονόμου ανέφερε τα εξής:

Advertisement

«Χωρίσαμε τα τσανάκια μας με την Μαρία γιατί είχαμε ένα κρούσμα χθες εδώ στον ΣΚΑΪ. Φιλοξενούσαμε τον κύριο Πατούλη στο στούντιο μας, ο οποίος ανακοίνωσε χθες το απόγευμα ότι είναι θετικός στον κορωνοϊό, μετά από μια συνάντηση που είχε με έναν δήμαρχο στο γραφείο του. Επομένως, κι εμείς εδώ πρέπει κάπως να προσαρμοστούμε ανάλογα.

Βεβαίως κι εδώ τηρούσαμε τα μέτρα όλα. Ο κ. Πατούλης ήρθε με την μάσκα του και κάθισε στα 2 μέτρα μακριά από εμάς και περισσότερο, δεν κουνήθηκε από τη θέση του, δεν άγγιξε κάτι, δεν τον χαιρέτησε κανείς, τηρήθηκαν τα πάντα.

Advertisement

Χρειάζεται να πάρουμε κάποια επιπλέον μέτρα για τις επόμενες ημέρες, γιατί θεωρούμαστε επαφές. Θα κάνουμε τα τεστ όπως προβλέπει το πρωτόκολλο, θα κάνουμε και τον σταυρό μας να βγουν καλά τα αποτελέσματα και από εκεί και πέρα προχωράμε μπροστά, δεν έχουμε και πολλές επιλογές».

Δείτε το βίντεο:

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement