Ανδρέας Γεωργίου: Όταν ο δημιουργός των τηλεοπτικών επιτυχιών κέρδισε το Dream Show The Treatre – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Ανδρέας Γεωργίου έχει διανύσει πολλά χιλιόμετρα για να είναι σήμερα ένας από τους κορυφαίους δημιουργούς των τηλεοπτικών επιτυχιών. Ο σκηνοθέτης, ηθοποιός, σεναριογράφος και παραγωγός έχει στο ενεργητικό του μεγάλες τηλεοπτικές επιτυχίες.

Advertisement

Γεννήθηκε στις 18 Απριλίου του 1982 στο Ηνωμένο Βασίλειο και έχει καταγωγή από την Κύπρο. Συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή του στο “Dream Show The Treatre” που προβλήθηκε στον Alpha το 2004 πριν ακόμη από το “Dream Show The Music” με παρουσιαστή τον Ανδρέα Μικρούτσικο.

Η πρώτη του σκηνοθετική απόπειρα ήταν στην σειρά του Mega «Στους 31 δρόμους» στην οποία πρωταγωνίστησε. Η προβολή της σταμάτησε αρκετά νωρίς λόγω χαμηλών πτήσεων στην τηλεθέαση. Έχει σκηνοθετήσει το «Βάλς με 12 θεούς» (βασισμένο στο Βιβλίο της Λένας Μαντά) και το 2013-2017 σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στην τηλεοπτική σειρά του ANT1 «Μπρούσκο» μαζί με τους Αποστόλη Τότσικα, Ελένη Βαΐτσου και Εβελίνα Παπούλια. Αυτή θα είναι και η πρώτη του μεγάλη επιτυχία τηλεοπτικά. Το Μπρούσκο και το Ρουά Ματ σημείωσαν υψηλά νούμερα τηλεθέασης σε Ελλάδα και Κύπρο. Το 2018 μετακομίζει στον Alpha όπου σκηνοθετεί και πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά «Το Τατουάζ». Τη σεζόν 2019-2021 μετακομίζει στον ΣΚΑΙ όπου έχει έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στη σειρά «8 λέξεις». Ο Ανδρέας Γεωργίου μαζί με την ομάδα του έδωσαν τα χέρια με το Mega και από τον Σεπτέμβριο του 2021 θα μας παρουσιάσουν την καθημερινή δραματική σειρά «Η Γη της Ελιάς».

Advertisement

Δείτε παρακάτω πως ήταν ο Ανδρέας Γεωργίου το 2004 όταν κέρδισε το Dream Show The Treatre και την επιταγή των 200.000 ευρώ.

Advertisement

Διαβάστε επίσης

Advertisement